Кирилицата написа:Ще почакаме до 2012 и ще видим
Тогава ще е късно.
Кирилицата написа:Ще почакаме до 2012 и ще видим
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Richard B. Riddick написа:Аз искам да е древна раса, зовяща се BMIC
zip0 написа:Дано извънземните да са по-неразвити от нас, та да можем да си ги вземем за роби.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кирилицата написа:Ами не се ли знаеше, че Планетата Х има орбита 3600 години и минава невероятно близко до Земята. Дори имаше една хипотеза, че точно тя е тялото, което се е съскало с Тива (или както там беше) и се е образувала Земята и Луната. И според майския календар (който е доста точен междо другото) се казва, че следващата среща на Земята с тази планета се пада 2012.
Ако напишите Planet X в YouTube ще видите, че има известна истина в това.
<meteors> The NASA announcement tomorrow is not about missing cosmic matter
<Gniarf> so what is it about ?
<meteors> I'm not at liberty to say
<petschge> how comes that you know?
<meteors> I have connections - I've worked for NASA in the past
<petschge> k
<petschge> is it something really interesting or just hype?
<meteors> I don't want to do anything to take away from their announcement.
<meteors> But I will say its not akin to say, Hubble's discovery of other galaxies.
<meteors> You won't be throwing out all your astronomy books tomorrow.
<meteors> That's really all I can say.
<Maquis|Edge> meteors: say more dammit
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Kire_von_Dragoman написа:(не)Планетата Stob-X.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Mорт написа:<meteors> You won't be throwing out all your astronomy books tomorrow.

OnePageLife написа:Предполагам, че става въпрос за Nibiru, а.к.а. Planet X.
Rapsio написа:Според разни коментари става дума за доказването на свръхмасивна черна дупка в центъра на нашата галактика, чието съществуване е било предположено именно преди 50 години.