Пайнер затваря (уж...)
- ---
- Обратна връзка:
Re: Пайнер затваря (уж...)
Пфф.. няма да е скоро .. те от концерти и участия взимат луди пари .. реклами, глупости .. пък и Пайнер да фалира, не е единствената муз. компания за чалга .. така или иначе най-големите не са в Пайнер (Азис, Тони Стораро, Милко .. хаха ;};})
Да затварят ! ако се свърши с тая свинщина ще вдигна банкет! 
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Колкото и да се иска на много хора, Пайнер няма да фалира, а и дори да стане - това в никакъв случай не значи край на чалгата...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Dr. Bertruger
Така е, няма шанс такаваш машина за пари да фалира. Освен това, Диапазон Рекърдс са другата водеща сила в чалгата и със звезди като Тони Стораро, Теодора, Джордан, Ерик и други, ще подсигурят жанра и неговото изчезване в общи линии е само мит.Squiz написа:Колкото и да се иска на много хора, Пайнер няма да фалира, а и дори да стане - това в никакъв случай не значи край на чалгата...
Gothic doesn't exist!
- ALEX_JARHEAD
FUCK THE FUCKING 4ALGA!!!
ONLY METAL RAP HIP-HOP
ONLY METAL RAP HIP-HOP
Ааа много си си готин, бих те изпраскалКарък написа:Източник-клюки.нет
Верно е колкото е верно, че аз съм богат и красив
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Loopmaster
Че тва звезди ли са? Тея даже не съм ги чувал. Всички по-известни певячки са в пайнер - Ивана, Преслава, Камелия...Dr. Bertruger написа:...Тони Стораро, Теодора, Джордан, Ерик и други, ще подсигурят жанра и неговото изчезване в общи линии е само мит.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Би било страхотен купон Пайнер студио да затвори!Ако това стане ще взема да повярвам и в дядо Коледа! 
Пайнер "певиците" са по скоро метреси и мутреси от колкото звезди!Много са далеч от небосклона че да греят като звезди! 
Обаче виждам, че сте доста запознати с чалга изпълнителите, пък само плюете по чалгата...
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Така е като ги гледа човек цял ден.Hitrusha написа:Обаче виждам, че сте доста запознати с чалга изпълнителите, пък само плюете по чалгата...
Или поне аз в класа,телевизията,интеренет и т.н.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Ти може, аз говоря за хората, които ужким де никога не слушат чалга, пък аз дето слушам, знам по-малко от тях кой за коя компания пее 
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Ми как да ти го кажем накратко - знам, че Софито и Азис не са от Пайнера, другите чалгарки, в комплект с Веско Маринов, са Пайнерки. От Арата имаше няколко, но те не са им в категорията. Иначе не съм фен на чалгата. 
Това на аватара не съм аз :/
ХАХАХАХАХ този виц няма да го забравя :Д
Пайнер затваря
Пайнер затваря
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!