Форумна среща в София...
Re: Форумна среща в София...
Предлагам дата... 5-ти. Дайте ся час. :Р
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Да не съм изпуснала някоя среща? 'Щото не ви помня като "повечко". :РRico написа:На мен това ми се случва всеки път, орда от черно и дългокосо. Поне на последната форумна имаше разнообразие и бяхме повечко с късите коси :Р. Ако се сберем повечко народ идвам.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
На 5ти от 10.00 часа Футболния отбор на ПцМания има мач, можете да заповядате да погледате (спортна софия - борисовата градина (има и кръчма там)).
НЕЕЕЕ! Не не и пети не и в 11 часа. Аз предлагам да е друг ден то ако не поне към 2-3 по обед. Че инак нема да моем да додем. Въпроса е къде?
Аз също съм съгласен да дойда ... Може на Попа към 3-4 следобед ако искате. Kaжете дата.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
...
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
То не пречи все пак да направим една :Р Кажете кога, само да не е след трети.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
{Rico} - Нямах предвид че сме били повече от дългокосите, това не е възможно :РРР Имах предвид че сме били повечко от нормално (само аз).Juggalette написа: Да не съм изпуснала някоя среща? 'Щото не ви помня като "повечко". :Р
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
С удоволствие бих заповядал на мача
(ама уточнете като за пернишки нуб) а пък и ще съм много благодарен ако някой ме забере от мястото от което ще пристигна :Д (централна гара или руски паметник
)

Тъкмо щях да кажа, че само аз идвам на мачовете и гледам вече един се заинтересувал да идва и тойzip0 написа:На 5ти от 10.00 часа Футболния отбор на ПцМания има мач, можете да заповядате да погледате (спортна софия - борисовата градина (има и кръчма там)).
Човек, те винаги пият в градинката точно зад игрището, на което се играят мачовете
Няма как да пропуснеш просто. Като стигнете до градинката отиди на мача
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
човeк
Аз че ше отида ше отида ма за каква градинка говориме... абе аре лека нощ утре сутринта ше видя за какво става въпрос
(не знаем къде е борисовата градина ма май събота че ходим)

Ами точно там се намира Спортна София. Както е Стадион Васил Левски по диагонал на В сектор се пада 
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Та ако ще се удрят форумни бири кога и в колко? 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Тъй, ае събота, час? Аз предлагам да е към 12, че нали знаете, да се съберем докъм 2...
Ми аз съм навит на варянта на Наз. Към 12 ма къде, че вече съм яко затъпял и не схващам къде трее се сбереме.
-
човeк
Глейте ся, правите курести работи, щото аз в събота пак съм на софия ма по други работи... а ако е понеделник тамън ще зяеме за отбора 

Еми пичове, в съботе сте без нас :Р Ние имаме турнир по пейнтбол тогава. Аре в неделя да го направим, м? И към 12? Апф, аре към 6, че 12 е некво... рано :Р
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
Пичове навит съм за неделята. Аз предлагам от 6 да откараме до понеделник та да дойде и човеко.
Най- сериозно казано за мене е супер неделя към 6 вие казувайте каде само.
Най- сериозно казано за мене е супер неделя към 6 вие казувайте каде само.