Продавам Бял PS3 и куп игри !
Re: Продавам Бял PS3 и куп игри !
казаха ми че 40 гб пс3 та немогат да подкарват пс2 игри верно ли е тва ?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd написа:казаха ми че 40 гб пс3 та немогат да подкарват пс2 игри верно ли е тва ?
Не.
Не знам що дрънкате като не знаете ....постове ли трупате кво?
40гб версия на ПС3 НЕ ПОДКАРВА ПС2 игрите.Липсва маушън енджина и я няма нито емулацията софтуерно нито хардуерно.Точка по въпроса.
Нали затова я и пуснаха тая кьопава осакатена конзола 40гб. за да е по-евтина.Орязаха поддръжката на ПС2 игрите ...няма ги карт-ридерите ...орязаха два от усб слотовете ...wifi също хвана крака може само с кабел да се включи към и-нет.И други неща но не ми се пише повече.
Затова балъците като мен си взеха навремето 60гб. (има си всичко) аз лично не обичам половинчатите неща.Като ще е гарга да е рошава.
40гб версия на ПС3 НЕ ПОДКАРВА ПС2 игрите.Липсва маушън енджина и я няма нито емулацията софтуерно нито хардуерно.Точка по въпроса.
Нали затова я и пуснаха тая кьопава осакатена конзола 40гб. за да е по-евтина.Орязаха поддръжката на ПС2 игрите ...няма ги карт-ридерите ...орязаха два от усб слотовете ...wifi също хвана крака може само с кабел да се включи към и-нет.И други неща но не ми се пише повече.
Затова балъците като мен си взеха навремето 60гб. (има си всичко) аз лично не обичам половинчатите неща.Като ще е гарга да е рошава.
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
определено 60 гб са по яки но нещо неме кефи дизаина прекалено голями са тиа пс3 като ги пуснат слим версия за 300 лева може си зема и аз една хахах
- White Emperor
- Обратна връзка:
Белия PS 3 струва 750 лв....Ти си обирджия 

-
- В момента играе: Игрътъ
Пичове, тоо е от датата !
- Vini
- В момента играе: ..:: ANIMAL & NATURE KINGDOM Guardian ::..
- Обратна връзка:
Пребоядисвайте си ги, поръчвайте си от където искате, чакайте да станат по 300лв, правете каквото желаете - всеки решава сам за себе си !
На тези англоезичните и другите които ме сравняват от къде съм и какъв съм, да ходят да лаят другаде. Няма намерение да раздавам безплатни кокали...
Още нещо, игрите са като чисто нови, повечето НЕ разпечатани и аз си ИМАМ 3ка с 80ГБ хард, а въпросната бяла е на племенника ми, някакъв проблем ли има с това ?
Та, Керамично Бялата PS3-ка се продава за 890лв, може БИ с лек коментар. Точка по въпроса !
На тези англоезичните и другите които ме сравняват от къде съм и какъв съм, да ходят да лаят другаде. Няма намерение да раздавам безплатни кокали...
Още нещо, игрите са като чисто нови, повечето НЕ разпечатани и аз си ИМАМ 3ка с 80ГБ хард, а въпросната бяла е на племенника ми, някакъв проблем ли има с това ?
Та, Керамично Бялата PS3-ка се продава за 890лв, може БИ с лек коментар. Точка по въпроса !

''Real eyes realize Real lies...''
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Undead Dude написа:Вечно твоя
Съгласен.
Скоро така няма да я продадеш.
Просто е по-изгодно човек а си я купи нова - както знаеш не всички се рокфелери за да харчим наляво-надясно.
Ще играеш още 1-2 годинки на нея и ще я продадеш за 300 лева.

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
В тоя форум не знам някога да е станала успешна покупко-продажба,може би щото секи път като некои пусне неква оферта и сички почват да му намират косури (тва така ли се пише?).Та пробвай некаде другаде в дата е най вероятно да намериш купувачGTAfan написа:тръпнете в очакване...
Еми няма осъществена сделка само за тия дето се мислят за много хитри. Иначе мисля, че Rampage.Rado(може и да греша) продаде доста неща тука. Пича в момента се опитва да продаде конзолата така, че да спечели около стотина лева лесни пари. Има хора, които се хващат и си копуват, няма лошо, те са се минали, ама тука потребителите се пазят един друг(дори не знам дали е умишлено) и не могат да бъдат излъгани толкова лесно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Бе имам отатък 2 кила лед във фризера, по лесно ще ги продада на някой ескимос отколкото тоя PS3 на КОМПЕТЕНТНИТЕ и информирани потребители тук....
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
GTAfan написа:Бяла 40GB 3ка със безжичен контролер и необходимите кабели, БЕЗ г-я
цена 890лв
90лв:
Uncharted:Drakes Fortune; Lair; Ratchet & Clank:Tools of Destruction; Harry Potter and the Order of the Phoenix; MotorStorm; NBA 08; NBA2K7; NHL 2K7; NHL 07; Warhawk /online version/; Turning Point:Fall of Liberty; Formula One Championship Edition; Sega Golf Club; Pro Evolution Soccer 2008; Colin Mcrae Dirt; The Darkness; Gran Turismo 5 Prologue; Rainbow Six:Vegas; Virtua Fighter 5;
110лв:
Turok; Winning Eleven 2008; WWF 2008;
Пусни си темата в някой конзолен форум - http://sega.ludost.net/boards/viewforum.php?f=26 например. Тук освен спам, друго няма да видиш.
Колкото до цените - ами безумни са и според мене. Игрите ги продаваш на цените,каквито са във магазините. Според тебе, някой разумен човек откъде ще предпочете да си ги купи?

Конзолата 40gb чистак е около 800лв в магазините, за 900 кинта е възможно да я намериш някъде със 2 игри бонус

конзола без гаранция трябва да я даваш 2 пъти по евтино от магазина
бе вие съвсем се унесохте в тая тема
Through the mist I see the face
А ма тя верно че е без гаранция чак са прочетох.Аахах бате от тебе бизнесмен нема да стане
500 лева с 2 игри по избор и някои може да я земе иначе забрави да я продадеш
-
- В момента играе: да бед гай
На твое място щях да направя офертата само с ексклузивите(и по качествените мултиплатформени заглавия), а останалите игри щях да ги продам поотделно.
Иначе дерзай, месецът на GTA lV е, но на хората ще им е през пишките дали играят на бял или черен пс3..
Иначе дерзай, месецът на GTA lV е, но на хората ще им е през пишките дали играят на бял или черен пс3..
- Vini
- В момента играе: ..:: ANIMAL & NATURE KINGDOM Guardian ::..
- Обратна връзка:
Да, санитаре прав си - месеците на GTA IV тепърва предстоят...
Затова мога да сваля малко от цената на коонзолата - 870лв + х5лв отстъпка от игра !
Нямам нищо против коментарите на никой, всеки има право на мнение и желание
Затова мога да сваля малко от цената на коонзолата - 870лв + х5лв отстъпка от игра !
Нямам нищо против коментарите на никой, всеки има право на мнение и желание

''Real eyes realize Real lies...''