17 SEPTEMBER.NET PRESENTS TI?STO @ ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА - СОФИЯ

Нещата от живота
DennisEverything?
Обратна връзка:

Re: 17 SEPTEMBER.NET PRESENTS TI?STO @ ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА - СОФИЯ

Мнение от DennisEverything? »

Снощи присъствах на дългоочаквания ивент.Като се прибирах към 5 часа сутринта от Фестивална беше доста студеничко,но някакси бях все още в еуфория,така че студа не ми повлия много.За партито-партито беше уникално.Опроверга всички очаквания.Е,почти де.По-голямата част от хората не бяха столичани и си говореха колко добър хаус прави Тиесто.Но това няма значение.Важното беше,че пред очите на Тиесто,а може би и на всеки един от присъстващите се пролича една наистина уникална публика.Независимо от това кой колко е невеж,не само Тиесто и супер яката организация спомогнаха това да се превърне в най-доброто парти на което поне аз съм присъствал.Зала Фестивална нямаше нищо общо с Amnesia или с Privilege,нито пък ВИП-а(за който незнайно си взех билет) беше нещо особенно.Бирата свърши още в 1 часа,но пък предрусах от редбулии и изпих,по-точно изпръсках около 3-4 литра вода.Пред кенефите имаше големи опашки.Единственото хубаво в така наречената "ВИП зона" бяха сцените с танцьорките върху тях.Ениуей,Тиесто наистина се постара.До колкото знам регламента за сета му е бил 2 часа време.Той почна да пуска към 12 и половина през нощта и сета му завърши грандиозно към 04 и 15 сутринта.Това ще рече повече от три часа и половина лайв.Светлинното шоу и озвучението бяха на ниво.Имаше монтирани сферични екрани и една голяма видео стена.Може би незабравим момент за мен ще остане когато върху видеостената започнаха да се редят и да прехвърчат с голяма скорост имената на градовете в които е бил.New York,Acapulcco,Moscow...така за около 1 минута.После изведнъж светлините загаснаха и на стената се появи SOFIA в голям шрифт последвано от едно MAKE SOME NOISE и бруталния талант на Тиесто.Към 5 часа си тръгнах супер развълнуван и въодушевен.Наистина се случи това,за което бях отишъл там.
Сега съм сигурен,че повечето от вас ще започнат да се обасняват колко комерс и колко лайнар е Тиесто,но знаете ли-ебете се.
Толкова комерс е точно,щото е добър.Наистина такова голямо шоу от един човек трудно се прави.Аз лично се считам за меломан и не се ограничавам в електронната музика.Мисля,че няма нищо лошо в това да слушаш няколко видя електронна музика.Били те транс,дръм енд бейс,хаус,хардстайл,комерсиални и банални,наложили се и не чак толкова.Това е музика.Ако не харесвате нещо или не сте достатъчно компетенти в тая област,за да изразите мнение,просто не го правете.Слушайте това,което ви е кеф и си го разбирайте.По своему,по общоприет начин,както решите,просто се радвайте на живота и на музиката.
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Браво, радвам се, че си прекарал добре ;)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Мерси, че сподели! :wink: Отдавна чакахме поста ти!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Dr. Bertruger

Мнение от Dr. Bertruger »

Беше вълнуващ концерт. Организаторите бяха положили усилия за придаване на нещо като Sensation вид на залата, макар и далеч от най-доброто. Имаше доволно много утрепки и селяни, питах се защо скейтъри, рапъри и подобни боклуци отиват на Tiesto. Ясно наистина, невежите бяха повече от истинските фенове на тази музика и самия Tijs. Аз лично издържах до 3 часа, някъде след Break My Fall и Traffic направо паднах физически, просто на тези парчета изригването беше на макс и точно тези моменти от вечерта бях най-емоционални и незабравими. Все пак видях един велик човек и майстор в занаята си, радвам се и си пожелавам да имам щастието и да посетя след време някой от грандиозните европейски Dance мероприятия.
Gothic doesn't exist!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Предпочитам утре на Хернан Катанео в ялта,вместо тиесто
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Тиесто е голям, да, и Оранжевия виждам си е прекарал супер, но...

HMSU WORLD OF DnB в събота ! ! !
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

питах се защо скейтъри, рапъри и подобни боклуци отиват на Tiesto
Аре да не почвам по електронните фенове, шото ше захабя служебната клавиатура.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

FUCK TIESTO!
SNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG!!!!!!
Жестоко шоу направи, въпреки че имаше моменти с плейбек и 30минутното чакане.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

indeedhewas написа:Тиесто е голям, да, и Оранжевия виждам си е прекарал супер, но...

HMSU WORLD OF DnB в събота ! ! !
И на World of DnB ше се ходи,разбира се :)
Бях решил да не ходя,за да спестя малко финанси,ама повечето дружки ше ходят,пък и Hype и компания не са за изпускане ;p
Ше видя де ;p

Аз чакам Teebee.Той е чак след месец,ама ше бъде класическо. :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

G Real Dogg написа:FUCK TIESTO!
SNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG!!!!!!
Жестоко шоу направи, въпреки че имаше моменти с плейбек и 30минутното чакане.
И ти понеже си дебел и много се умори? :D
Изображение
Публикувай отговор