Първите 4 албума на Metallica верно са доста хаотични като композиции, а Джеймс ползва силнички вокали. Ама да ми кажеш за Мейдън, че са бичене на китари и грачене, тва означава да не си чул нито една тяхна песен. Изобщо не знам кой ти е напълнил главата с тея глупости. Ако искаш по някакъв начин да си обогатив малко културата, а не да говориш голи думи, изтегли тези песнички : Iron Maiden - Dream Of Mirrors, а на Metallica - Welcome Home. Верно ти давам избрани, на Металика останалите от тоя период са си по-тежички, ама на Мейдън всички песни са мелодични и красиви. Никой същество с душа не може да го отрече.
@High_voltage
Надявам се не намекваш, че музиката, която слушам, определя умствения ми капацитет? Мъжобоя ме дразни с безумно инфлантилните си текстове. "SHIELD SHIELD SHIELD SWORD SWORD MIGHTY WARRIOR ODIN ODIN ODIN KILL KILL KILL ODIN KILL SWORD SHIELD DRAGOOOOON SHIELD SWORD !!!!!" Повечето с в тоя дух... Има и някои изключения, разбира се.
@HELLwINd
Ами виж, Корн са ми просто антипатични. Не ми харесва музиката, нито вокалите. Бият ми малко на депресед тийн, пък от тая вълна на музиката излязох преди доста време