Депресия
Re: Депресия
Аз по скоро ти се изсмях на тъпите песни, не на комбинацията от тях, но то ти както и да ги комбинираш, се ще отговарят точно на тъпата тема.
Я по живо бе! Ко сте се депреснали, да не сте емота... хаххааа... ;>
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тъпо!Тъпо!Били тъпа си!
Тъпа тема=тъпи постове=*&%$^
Тъпа тема=тъпи постове=*&%$^
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Депресиран съм,'щото си искам старата г-жа по химия.С новата, не минава и час без да спорим за нещо и тя да ми вика. 
Сребра Петкова ftw!
Сребра Петкова ftw!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Ехаа... ма ти си била много готина бе...kitty написа:Аз по скоро ти се изсмях на тъпите песни, не на комбинацията от тях, но то ти както и да ги комбинираш, се ще отговарят точно на тъпата тема.
В смисъл... чувствам се много оун-нат.
Come, my raven, it could be a lark.
Остави ножа, братко! Още си млад! Донт ду ит!Firzen написа:чувствам се много оун-нат.
Но... тя ме нареди на място... хладно и точно...Ледник написа:Остави ножа, братко! Още си млад! Донт ду ит!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Фирзен, дай още песницки, плийз
Имаш ли някакви, на които по-малко се дерат?
Или т'ва е trait на стила?
Щот' винаги съм си мислил, че емото е убер лигаво, тъжно, а т'ва е WTF 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Има, разбира се. Аз за гаврата пуснах тежкия 'формат' на емото, скриймото. Saetia са от пионерите на скриймото, а F.A.T.A. - от по-популярните и модерни групи в жанра.Дади написа:Фирзен, дай още песницки, плийзИмаш ли някакви, на които по-малко се дерат?
Или т'ва е trait на стила?
Щот' винаги съм си мислил, че емото е убер лигаво, тъжно, а т'ва е WTF
Ако на някой му е изникнал въпроса "Абе що тва има някъв лош звук, постна продукция и вокали-които-просто-редуват-говорене-с-дране?" Отговора: емото в истинския си вид е хардкор. Съответно - ъндърграунд музика, некомерсиална, нерафинирана, без продуценти и много пари. Естествено, че има и по-достъпни за широка публика "поджанрове". Но говорим за Емо с главно Е, right? ;р
Обратно на въпроса на Дади: имам цяла директория (просто сложи зад ника ми .data.bg
P.S. Чуй песента на Sunny Day Real Estate в Classic папката. Тя е пример за indie емо (90-те), реално първите стъпки в мелодичния и лек звук на поджанра.