bOtLik3 написа:Стана ми интересно какво означава "икуулс"
equal , = ? Така го изговарям . Поне се доближава повече от икуал
bOtLik3 написа:Стана ми интересно какво означава "икуулс"
Angerfist написа:equal , = ? Така го изговарям . Поне се доближава повече от икуал
Varggoth написа:Ти хубаво го изговаряш така, ама то се изговаря [?ikw?l], просто.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
prospero написа:Чудесен начин да се прочистиш до известна степен от токсините.Не че е лошо и да помогнеш на някой с кръвта си, лошото е, че част от кръвта се продава на други болници предимно в чужбина.Бих дал кръв за да спася някого безвъзмездно, ама защо по този начин трябва да стават нещата ?![]()
А иначе, кръвта си възстановява качеството за около 3 месеца, а като количество се възстановява за около 1-2 дни.
човeк написа:Проблема е че иначе ако си реша от самосебеси все ще отлагам.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Varggoth написа:Ще те убия за т'ва, че си ми откраднал ника. Заради тебе не можах аз да съм с него преди седмица-две, като писах доклад за The Tempest.
Nocturno написа:Мен ако питаш, въобще не ти трябва да знаеш колко дават, щото ти не трябва да си я даваш.
prospero написа:Аз съм широко скроен човек, след обсъждане на по 1-2 бири все щяхме да се разберем за ника :)
Vermic написа:ПХАХАХАХААХХАХАХА имаш по куха споко >8Р
Nocturno написа:Разбра ли въобще защо казах, че не ти трябва да си даваш спермата ?