Аз съм за абортите, ама т'ва е просто...странно.

П.П. Ако някой има достъп до болница да направи едно видео и да го постне, да се посмеем поне.
Varggoth написа:Е, разбира се, че е много по-хуманно да си принуден да гледаш как детето, което приятелката ти е родила на седемнайсет годишна възраст, умира от глад, защото като човек, без завършено истинско образование и прочие, ти няма да имаш и съответните истински доходи. Наистина. ;р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Duke написа:А на някой да му мина през ума, че детето може да бъде оставено в дом за деца?! Или мислите, че като убиете плода и си заровите главите в земята, е по-лесно?
Leach написа:Поправете ме ако греша, но не е ли забранен аборта при стадий фетус? До колкото знам тоя стадий почва след осмата седмица, а т'ва е 23-та седмица! Убийство.
2D написа:А какъв живот го чака това дете?
Duke написа:Труден, но все пак живот. Пък и кой знае, може и да стане човек накрая.
По-ценно от живота няма. Всеки един ден ще се убеди в това.
bOtLik3 написа: И нито едно човешко същество няма правото да го отнеме!
bOtLik3 написа:И живота им да зависи от някакви хора, които според "компетентното си мнение" мислят, че нищо няма да постигнат?
Само едно нещо ще ви питам... Вие чувате ли се?!
Както каза Duke, става дума за най-ценното нещо на тоя свят - живота. И нито едно човешко същество няма правото да го отнеме!