Гледате ли телевизия
Re: Гледате ли телевизия
Аз гледам предимно Евроспорт и мачовете
Гледам от време на време,но предимно Animal Planet,Discovery и т.н.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Почти не, особено откакто направихе EuroNews на русском. О.о
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Вuddy написа:Как да гледаш телевизия, като 90% от българските предавания са такъв тип.
Като превърташ с дистанционното на всеки втори канал виждаш изрусената физиономия на Азис, бюста/задните части на някоя чалгарка и всякакви такива извращения.Дори и големите телевизии станаха чалгарски, и то не от скоро.Разни турнета на Пайнер, концерти с певици облечени по лепенки...нищо ново под слънцето.
Buddy го каза много добре! Поне сред българските канали стана мега боза.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Вuddy написа:Как да гледаш телевизия, като 90% от българските предавания са такъв тип.
Заеби снощи го гледах това предаване :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
@ Buddy и The Chameleon Изобщо не сте прави 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Нз брат.. почти нищо стойностно не виждам по Тв-то ... Ако не са гореспоменатите чалгарски/фешънски бози, то ще са некви реалити шоута, некви ъъъ шоута ... преди заради едни филми гледах Тв-то .. Сега Диемата я пусне 1 як филм на месеца, я не ... ужс ...
Гледам си MEZZO и се радвам на живота.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Star Wars (I-VI без III), Indiana Jones (I-III), Heroes, House M.D (сега го няма, щото още снимат 4 сезон); "Великолепната шесторка", Окна (най-гледаното предаване в цяла Русия), Аламинут и Комиците, Top Gear (!!), Стани Богат, Господари на Ефира, култовия сериал CSI, Самурай Джак; да не пропускаме и всички мачове, които дават и които по целия свят са платени, а ние си ги гледаме безплатно (Diema Extra вече не ги дават), скоро и Формула 1;The Chameleon написа:Нз брат.. почти нищо стойностно не виждам по Тв-то ... Ако не са гореспоменатите чалгарски/фешънски бози, то ще са некви реалити шоута, некви ъъъ шоута ... преди заради едни филми гледах Тв-то .. Сега Диемата я пусне 1 як филм на месеца, я не ... ужс ...
Гошо, не знам в кое от тези предавания не виждаш нищо стойностно. Това се отнася и за другите - това че сте попаднали веднъж на Азис, Слави и оная от Горещо, не значи че в БГ дават само шибани фешънски простотии.
Конкуренцията между БТВ и Нова ТВ напоследък ражда страхотни неща - можеш да се увериш от заглавията горе. Гарантирам ти, че нито едно от тях не е "чалгарски/фешънски бози"
и бтв и аз гледам Мецо-то, когато пуснат джаз
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Мухахаха написа:и бтв и аз гледам Мецо-то, когато пуснат джаз :)
И аз, ама когато пуснат фюжън или авангардно реге... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Окна <- Ок, тука показват ( почти със сигурност нагласени ) разни " горещи " сюжети, SO WHAT? Кво по дяволите ми пука, коя с кой се ебал и кой не можел да си го дигне ?! Баси това си е пилеене на времето.
Star Wars (I-VI без III), Indiana Jones (I-III), Heroes, House M.D (сега го няма, щото още снимат 4 сезон); "Великолепната шесторка", Самурай Джак;култовия сериал CSI <- Туй , щото не мога да го видя в нета, тъй ли ?
" всички мачове, които дават и които по целия свят са платени, а ние си ги гледаме безплатно " <- Както казах, " нз , брат .. почти нищо стойносто не виждаМ " . Не съм фен на футбола, така че...
Аламинут и Комиците , Господари на Ефира, <- Ок, фън , разтоварване, няма лошо.
'Стани Богат' също е стойностно. 
So, видиш ли?

Star Wars (I-VI без III), Indiana Jones (I-III), Heroes, House M.D (сега го няма, щото още снимат 4 сезон); "Великолепната шесторка", Самурай Джак;култовия сериал CSI <- Туй , щото не мога да го видя в нета, тъй ли ?
" всички мачове, които дават и които по целия свят са платени, а ние си ги гледаме безплатно " <- Както казах, " нз , брат .. почти нищо стойносто не виждаМ " . Не съм фен на футбола, така че...
Аламинут и Комиците , Господари на Ефира, <- Ок, фън , разтоварване, няма лошо.
So, видиш ли?
天皇陛下万歳。。!
@Мухахаха
Всички филми/сериали/предавания които изброи си ги има в нета.Дърпаш си ги когато си искаш, гледаш си ги когато си искаш и по колкото си искаш наведнъж, без реклами.
А ако трябва да чакаш по ТВ-то да пуснат стойностен филм...Пускат веднъж на няколко месеца.
@The Chameleon
То даже и Аламинут, Господарите и т.н се рипват и се качват в Замунда...
Всички филми/сериали/предавания които изброи си ги има в нета.Дърпаш си ги когато си искаш, гледаш си ги когато си искаш и по колкото си искаш наведнъж, без реклами.
@The Chameleon
То даже и Аламинут, Господарите и т.н се рипват и се качват в Замунда...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Еми точно.
Не бях сигурен кое го има и няма .. просто щото нито ги гледам, нито нищо.
Не бях сигурен кое го има и няма .. просто щото нито ги гледам, нито нищо.
天皇陛下万歳。。!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
В последно време почти не гледам. Имам си достатъчно филми на PC-то а за каквото друго ми трябва имам IPTV 
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Гледам главно "Господари на ефира" и "Стани богат". Както и мачовете разбира се. Като си легна понякога си пускам FoxLife за да се приспя.
Откакто за първи път в България се появи реалити шоу си пускам телевизора единствено за шампионската лига и за мачове на Барса.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Последните канали, които прегледах излъчваха разни science-fiction сценки/някаква жена, която може да говори с умрели/CSI NY/Някакви фешън ревюта (блях, бахти грозните горгони)/некакъв канал дето негър-кит мачка две баби (жълта и бяла)/+уникалната реклама за Райфайзен банк:
"-Ей, какво ново при вас?
-ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ В РАЙФАЙЗЕН БАНК ИМА ЛИХВА 6%"
(Сигурно сценария са го писали двама души - един мързелив и един тъп счетоводител. Мързеливия написал "Ей, какво ново при вас?" а счетоводителя си продължил със сметките... И после що Хитлер бил откачен.)
Оттогава ме е страх да включа ШиТиВи евтиния еврейски американски бливоч.
95% реклами за банки, 5% американски долнопробни екшъни, в който главния герой е 100% черен или жълт.
Разследва убийство и залавя петима души, от които единия е намерен с окървавени дрехи и пистолет в ръка.
На местопрестъплението е намерен зелен ключодържател.
Разпитват ги по 3 часа. Тоя с окървавените дрехи казва "Ако си мислите, че съм го убил с тоя пистолет с три патрона в главата, после съм попил кръвта с дрехите си и съм офейкал през задната врата, където съм изпуснал ключовете от колата си, грешите! И ключодържателя ми съвсем не е зелен!!!"
Те още нищо не зацепват. Вместо това му дават да пие от някаква чаша, снемат отпечатъци и най-накрая, след около 5-часов филм го арестуват.
Pathetic.
"-Ей, какво ново при вас?
-ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ В РАЙФАЙЗЕН БАНК ИМА ЛИХВА 6%"
(Сигурно сценария са го писали двама души - един мързелив и един тъп счетоводител. Мързеливия написал "Ей, какво ново при вас?" а счетоводителя си продължил със сметките... И после що Хитлер бил откачен.)
Оттогава ме е страх да включа ШиТиВи евтиния еврейски американски бливоч.
95% реклами за банки, 5% американски долнопробни екшъни, в който главния герой е 100% черен или жълт.
Разследва убийство и залавя петима души, от които единия е намерен с окървавени дрехи и пистолет в ръка.
На местопрестъплението е намерен зелен ключодържател.
Разпитват ги по 3 часа. Тоя с окървавените дрехи казва "Ако си мислите, че съм го убил с тоя пистолет с три патрона в главата, после съм попил кръвта с дрехите си и съм офейкал през задната врата, където съм изпуснал ключовете от колата си, грешите! И ключодържателя ми съвсем не е зелен!!!"
Те още нищо не зацепват. Вместо това му дават да пие от някаква чаша, снемат отпечатъци и най-накрая, след около 5-часов филм го арестуват.
Pathetic.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Gipo написа: пускам телевизора единствено за шампионската лига и за мачове на Барса.
Мъдро, френд!
--------
Прочее,
небето да придаде много години живот, на сътворилите Нета,
щото мрежата ми позволява, не само да гледам, но и да ВИЖДАМ сеперативно,
тоест, само вълнуващото ме.
Нема що да се лъжем, пичове,
тв ни залива отсекъде.
Аз лично нямам местенце, на което да не движат постоянно включени тв апарати.
Бръмчат си некфо некфи секфи, но те са си фон на общия цак.
А когато закопнея за любимите ми тв рубрики,
мощно настъпвам Нетера в Нета и си суча избирателно.
Човек не бива да разкрива пристрастията си,
щото непременно ще го поднасят,
но аз не съм срамежлив пред човеци,
и ще призная какво точно гледам:
- Шоуто на г-н Трифонов.
- Новини, предимно bTV, Юро Нюз, Би Би Си.
- важни спортни събития (разбирай, където залагам кинти и име)
- де-що има Православна рубрика, тоест, нека уточня - ИКОНОСТАС на Нова-ТВ, БЛАГОВЕСТИЕ по прог. Христо Ботев на БНР, радио СИОН.
Пак ще кажа, благодаря на небето, че тези неща ги има в Нета, че да си ги суча на порции, когато ми е инджой.
Мир.
Нема таа, нема онаа.
@ The Chameleon - имах превдид, че според мен си си създал грешно впечатление за повечето предавания по българските телевизии. То че можеш да ги намериш в нета - така е, много по-бързо и удобно. Но въпроса беше принципен 
Окна очарова с простотията си просто
@ Buddy, копеле потърси ме в скайп бе, откога не сме писали :Р Да разкажеш малко за кенгурата
Окна очарова с простотията си просто
@ Buddy, копеле потърси ме в скайп бе, откога не сме писали :Р Да разкажеш малко за кенгурата
Не гледам много.Даже кажи речи само мачове гледам по телевизията.