Г-н Гламчо написа:...
Ако не се присъединиш и ти към общата простотия ще ти падне нещо...
Осрахте темата,дееба!
Онтопик -

Г-н Гламчо написа:...
Blue написа:Онтопик
Shady написа:...
Existence написа:Умирам си от смях като я гледам тази тема![]()
И доказах за пореден път на какво е способен форума ако само го побутнеш леко в желаната посока... Хахах манджи, как пък не
Кире_Гръчата написа:И какво става като минете 99 ?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
:DRensing написа:Прошляци такива! Нищо, аз направих няколко поста и съм доволен!!!
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ефекта на лавината, дружеThe Chameleon написа:Дидо, айде стига си флуудил де, бива ли да си толкова нагъл.... :Д Хем на първо място, хем флууди![]()