Най-после - Гала гола в "Плейбой"

Нещата от живота
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Wile E. C. написа:Колко фотошоп е имало да й махнат бръчките на 40-годишната лелка, представа си нямате.

Никакъв фотошоп. Има един шик в козметиката наречен - ботукс (с о или у ник'ва идея си нямам, не ме и интересува) - всички жени актриси/тв водещи/лица на корици и т.н се боцкат с такива, за да им се изпъне кожата.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Mad Hatter написа:Никакъв фотошоп. Има един шик в козметиката наречен - ботукс (с о или у ник'ва идея си нямам, не ме и интересува) - всички жени актриси/тв водещи/лица на корици и т.н се боцкат с такива, за да им се изпъне кожата.

идея нямате как вреди ботокса - просто парализира челото, изпъвайки кожата и жените не могат да докарат и една емоция на лицето си. Ужасно е и не си струва в борбата с 20-годишните пички да се намесва и ботокса. Една жена ако го има, има го и на 40 :)
:flipFinger:
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Sirius написа:идея нямате как вреди ботокса - просто парализира челото, изпъвайки кожата и жените не могат да докарат и една емоция на лицето си. Ужасно е и не си струва в борбата с 20-годишните пички да се намесва и ботокса. Една жена ако го има, има го и на 40 :)

Чувал съм за негативните ефекти, не знам до колко са верни. Да се оправят там нали не се боцкам аз :lol:
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Re: Най-после - Гала гола в "Плейбой"

Мнение от bgKommando »

O6im написа:http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1140243 :shock: :shock: :shock:
кога тия ще спрат да пускат бабички в това списание Playboy

а shit тая ма заслепи с грозотата си!!!!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Разбирам, че не е секси, но да е грозна... о.О Колко то вас ще имат такава 40 годишна съпруга? Обадете ми се, като жена ви чукне 40-така и я поканят да се снима в Playboy.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Г-н Гламчо написа:Разбирам, че не е секси, но да е грозна... о.О Колко то вас ще имат такава 40 годишна съпруга? Обадете ми се, като жена ви чукне 40-така и я поканят да се снима в Playboy.

+1

Гала, стига да се къпе, бих я клатил докато не и паднат очите от ямите ... А и вече е дърта курвичка - мина през Къци, шефове на БНТ, Нова, Ники Кънчеви, сиурно и Азис и е турил една циганска патка - ще ги знае номерцата ... Добавям към изискванията си и няколко кондома, сега като се замисля ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ае запазена е относително
обаче защо я слагат изобщо
това е за крехки месца, да си направят отделно мейчър списание
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Абе някой да ми даде линк към фотосесията :oops:
Съвсем изпростех
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Мразя жени с по-къса от моята коса. :shock: :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор