bOtLik3 написа:Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова
ЕРЕС!!! Няма по-добра баничарница от тази на Борисова! :Д
bOtLik3 написа:Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:
ЕРЕС!!! Няма по-добра баничарница от тази на Борисова! :Д
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:дори наполовина-половина-половина~!
Девет души се сбиха,за да разрешат спора кой да си купи първи баничка в смолянския квартал Райково.Въргалът почна в неделя към 3,30 часа след полунощ пред баничарница на връщане от дискотека.Един от участниците в мелето-Валентин Б.,дори произвел изтрел с газов пистолет,за да надделее.От изтрела няма пострадали.4-ма души от с.Смилян се връщали с такси от дискотеката,когато и друго такси стоварило пътници пред същата баничарница.Мелето настанало,защото взели да спорят кое такси е с предимство за купуване на закуски,обясниха полицията.Най-дейните-близнаците Светослав и Валентин от Смилян,са били глобени с решение на районния съд по бързата процедура с 50 и 150 лева за проява на дребно хулиганство.