Кой е в челните позиции на Източната "Б" група? :Д Онези Сливен, които Лечков ще ги вкара в "А" група и.. Дунав, които в стремежа си да се докажат и да спечелят първенството, се борят със зъби и нокти срещу мафията на Лечков!!!!Ocean Soul написа: И аз съм за ЦСКА.
А вашия "Дунав" го гледах срещу нашия "Спартак" преди, и от двата отбора нищо не става.![]()
Макар, че Дунав биха де (с късмет).
Голямото двубой ...или... "Левски" срещу ЦСКА
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Вий нищо не знайте, в Източна В група какви мелета се водят...Голямото дерби е Бяла срещу Две Могили, като наш'те ше направят сичко възможно да очернят живота на белите ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Откакто спряха да дават мачовете на Дунав (Рс) в рубриката Eurogoals на Евроспорт се отказах да съм им фен!
(Life support for Denik!)
Иначе - ще се вадят червените дрехи и аксесоари на 2-ри, пък каквото - такова. И за глупака е ясно, че този мач, както и първенството, вече са приключили и победителите се знаят.
Пък и, който и да бие, "ще се видим в Европа".
Някой ден..
(Life support for Denik!)
Иначе - ще се вадят червените дрехи и аксесоари на 2-ри, пък каквото - такова. И за глупака е ясно, че този мач, както и първенството, вече са приключили и победителите се знаят.
Пък и, който и да бие, "ще се видим в Европа".
Някой ден..
Tip: Never surrender

Левски в момента са доста жалки... От това , което гледах срещу Локото направо не ми се мисли какво ще стане на дербито..Предполагам обаче че мача ще е хикс 0:0! Единсвеното хубаво е, че билетите са 2лв за Б сектор и за това ще е пълен сектора, надявам се.
Докато Наско Сираков продължава да е в Левски, този отбор няма да върви напред и нагоре, а ще продължаваме да изкарваме топката в тъч от дузпата...
Докато Наско Сираков продължава да е в Левски, този отбор няма да върви напред и нагоре, а ще продължаваме да изкарваме топката в тъч от дузпата...
- FYROMски Пръч
Въпреки че не е баш по темата, ще спомена, че любимият ми отбор е Железобетон.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
Loopmaster
-
Мr.Anderson
По-лошо е той не мисли ...zip0 написа:Гласувах, че чорбата ще бие, въпреки че съм от Левски.
@Blue още ли живееш с представата, че първенството ни не е купено?
Левски оле !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
Галин Релефа