Кой филм гледахте последно?

Нещата от живота
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Изображение
Ебахти простия филм. Лентата си върви, случват се разни неща ,но не ти дреме. Нулева емоция .
Само присъствието на Мила Йовович радва, ама тя отново опитва да се конкурира с арни терминатора.
Аве тези филми си ги числя към този вид, които скифтам веднъж от нета и ги трия незаинтригуван.
10/ Уве Бол
Ледник

Мнение от Ледник »

Existence написа:Хмм току що изгледах отново втората ми любима анимация :D А именно - Emperor's New Groove, направо се чудя колко гениална може да бъде ^^
Хахах, навремето го бях гледал. Забравих го. Години по-късно когато си го дръпнах отново, разбрах колко от любимите ми лафове съм взел от там :oops: ("Не знам за теб, но на мен ми стига толкова кеф!" / "Лама демон! Лама демон!" / "Гледай тука какъв пиниз!" / "Не, тук той е прав" - при абсурден аргумент) :lol:

А коя е първата ти любима (анимация)?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Hitman едва ли ще си заслужава гледането... филмите снимани в България са абсолютна помия
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Гипо написа:Hitman едва ли ще си заслужава гледането... филмите снимани в България са абсолютна помия
И ти съдиш,че ще е лош,само защото е сниман тук?Аз пък твърдя,че ще е 'убав.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз просто казах, че хубав филм от нашата държава не е излизал. Ако Хитмен става за гледане, то той ще е първия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Самите снимки в България не са зле, ама имаше една изцепка - действието се развива в Русия, а в началото на филма има един много дълъг кадър с надписа на народния театър Иван Вазов... :shock: Не че на американците им пука, ама все пак...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

"Кървав спорт 4" беше май :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Ледник написа:
Хахах, навремето го бях гледал. Забравих го. Години по-късно когато си го дръпнах отново, разбрах колко от любимите ми лафове съм взел от там :oops: ("Не знам за теб, но на мен ми стига толкова кеф!" / "Лама демон! Лама демон!" / "Гледай тука какъв пиниз!" / "Не, тук той е прав" - при абсурден аргумент) :lol:

А коя е първата ти любима (анимация)?
Хмм нямам навика да ги гледам дулбирани или със субтитри, имат навика само да ме разсейват ^^
Ноо да, лафовете са невероятни :D А абсурдния аргумент беше "Look what I can do" и започва да прави push ups от стойка на една ръка, при което ангелчето "He has a point" :lol: По едно време се усетих, към средата на анимацията, че филмчето е свършило и го гледам за втори път и че говоря заедно с персонажите, oh I just love it :D

На първо място абсолютно винаги ще остане Atlantis: The Lost Empire, невероятен е, не разбирам как не могат да направят един също толкова добър игрален филм...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Гипо написа:Аз просто казах, че хубав филм от нашата държава не е излизал. Ако Хитмен става за гледане, то той ще е първия.
Време Разделно
Хан Аспарух трилогията
Филма за Христо Ботев
Козият рог

Това са ВЕЛИКИ филми. И ти тука ми твърдиш, че няма "хубави" бг филми. Аз ти посочих 6 (Хан Аспарух е от 3 части) не само "хубави" ами ВЕЛИКИ филма.

Така че не прави толкова смели изказвания.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ъъм на глупав ли се правиш? Май само ти не разбра, че става въпрос за чужда продукция, снимана у нас.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf

Гипо,май си прав.За хитмана де,не е кой знае какво.Гледах 20 минути от него и ми стана тъпо.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Ледник

Мнение от Ледник »

"Чарната далия" беше добър за жанра си, и го снимаха тук. Лоши са не толкова филмите, снимани у нас, колкото филмите, правени по игри и комикси.
Аватар
Admiral General Hurf

Ледник написа:"Чарната далия" беше добър за жанра си, и го снимаха тук. Лоши са не толкова филмите, снимани у нас, колкото филмите, правени по игри и комикси.
Ами,аз исках нещо подобно да кажа-хитман ми беше скучен,не защото е сниман в България,а защото не е добре реализиран.
Я тибя МУСТАК
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Existence написа: Хмм нямам навика да ги гледам дулбирани или със субтитри, имат навика само да ме разсейват ^^
Ноо да, лафовете са невероятни :D А абсурдния аргумент беше "Look what I can do" и започва да прави push ups от стойка на една ръка, при което ангелчето "He has a point" :lol: По едно време се усетих, към средата на анимацията, че филмчето е свършило и го гледам за втори път и че говоря заедно с персонажите, oh I just love it :D

На първо място абсолютно винаги ще остане Atlantis: The Lost Empire, невероятен е, не разбирам как не могат да направят един също толкова добър игрален филм...
2ра част ^^
все аркадаши сме

Krieg
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Krieg написа: 2ра част ^^
Уви нито тази втора част, нито на Atlantis са хубави. За съжаление и анимациите не могат да имат продължения :(
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Ледник написа:"Чарната далия" беше добър за жанра си, и го снимаха тук. Лоши са не толкова филмите, снимани у нас, колкото филмите, правени по игри и комикси.
Хубав филм е даже беше сниман в Перник :P
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Гипо написа:Ъъм на глупав ли се правиш? Май само ти не разбра, че става въпрос за чужда продукция, снимана у нас.
А съжалявам... Аз разбрах, че всичко снимано и правено в българия е боза :roll:
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Good Luck Chuck

Не е нищо особено филма.Много повече ми харесаха "Superbad" и "Knocked Up", доста повече съм се смял на тия филми.Давам му 8 само защото участва Алба , а без нея филма нямаше да е толкова добър. :oops:

http://zamunda.net/details.php?id=105195

Оценка:8/10
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Good Luck Chuck - филмът си заслужаваше предимно заради гащичките с пингвинче на Джесика Алба :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:Good Luck Chuck - филмът си заслужаваше предимно заради гащичките с пингвинче на Джесика Алба :lol:
Гаден чикиджия :lol:

Иначе филма е добър, то не може да се очаква нещо феноменално от такъв вид комедии, но имаше доста забавни моменти.И да, Jessica Alba прави филма такъв какъвто е :lol:
Публикувай отговор