RQ:MMORPG за слаб компютър...

Игри за PC
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Всъщност има ли ММОРПГ, което да не тръгне на този комп?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Sentry написа:Всъщност има ли ММОРПГ, което да не тръгне на този комп?
Само видеото спъва,другото е добре.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
B.L.

Мнение от B.L. »

Lord of the dreams написа: Тая игра е стара колкото динозаврите и поне толкова грозна. :( По-добре пробвай някой клик-фест,отколкото да си губиш времето с овехтели грозотии.Жалко само,че свесните ММОРПГ-та трудно се откриват сред всичката тая онлайн помия. :x
I'm The Biggest Noob Ever!
Разбира ти главата на тебе от ММОРПГ-та, ае обратно към Ю-Ги-О :twisted:
Изображение

Изображение
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Много благодаря на всички отзовали се,и все пак ще продължа да си жасам RTCW в мулти сървърите (:
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

МУ онлайн
Роуз онлине
Use Google Sucker
Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

МУ онлайн sucкs donkey ballz. >>
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Izzy написа:^^ :mrgreen: Направо ме разби! Първо - играта е излязла, ако не знаеш, казва се Kingdom Reborn. Второ, ако ползва един и същи енджин като TES4:Oblivion, графиката не означава че ще е еднаква. Трето, играта не е дву-измерна, а изометрична (половината така да се каже класически RPG, ползват тази перспектива - Baldurs Gate например), което е малко по-различно (да не споменавам, че има и 3D клиент). Четвърто в отговор на темата - Knights Online, R.O.S.E. Online, половината игри на GPotato, Cabal Online, Ragnarok, Dofus (доста интересна, настолна флаш игра => много лека), Kal Online, абе супер много са. Ultima-Online за мен си остава и до ден днешен, играта която най-много ме е грабнала. Както се вика, стара чанта, ама лачена.

http://www.uoherald.com/kingdomreborn/
http://en.wikipedia.org/wiki/Isometric_projection
http://www.onrpg.com/

Peace!
Изглежда съм доста изостанал с информацията относно играта.
По принцип я знам като 2D от избора в клиента.
Мерси за информацията.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Публикувай отговор