С какво се бръснете?
Мен ми се ще да видя тея самобръсначки с 5 ножчета. Култово, макар че 3-5, все трябва да понатиснеш тук-там, да я измиеш по едно време, пък и това са 2 ножчета в повече да те порежат
Аз си ползвам "гейската" вибро-Gilette-Mach-3 онази зелената с вибрациите, които изобщо не действат както ги хвалят в рекламата, т.е. вибрациите никакви косми не изправят (на гъзо има много, ама там не съм опитвал
а може да са имали предвид от удоволствие, знае ли ги човек...) обаче не се усеща толкова много, та Зубро, мога да ти я препоръчам като самобръсначка, защото и мен мн ме стърже и боли като се бръсна.
А пък по Самата тема ползвам само гел и то sensitive защото съм си нежен ^^ Казвайте каквото искате и женски принадлежности бих си взел ако ще бръснат по-леко, не си падам по мачо изцепките да се бръсна с ножа за прасета и свински сапун...
За край използвам само и единствено STR8 Energy, другите афтършейви не кефят, пък тоя ми напомня на едно море всеки път като го сложа
Луда работа ^^ Имам си и едно кремче нямам идея какво дето го ползвам и него от време на време да има 
Аз си ползвам "гейската" вибро-Gilette-Mach-3 онази зелената с вибрациите, които изобщо не действат както ги хвалят в рекламата, т.е. вибрациите никакви косми не изправят (на гъзо има много, ама там не съм опитвал
А пък по Самата тема ползвам само гел и то sensitive защото съм си нежен ^^ Казвайте каквото искате и женски принадлежности бих си взел ако ще бръснат по-леко, не си падам по мачо изцепките да се бръсна с ножа за прасета и свински сапун...
За край използвам само и единствено STR8 Energy, другите афтършейви не кефят, пък тоя ми напомня на едно море всеки път като го сложа
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Existence написа: пък и това са 2 ножчета в повече да те порежат![]()
Бе и аз така си мислех, като си я взех, но странното е , че с нея не съм се рязал ( а съм се бръснал нарочно невнимателно ), докато с Blue 2 се режа като за световно
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
С един калъп сапун и кухненския нож. Баси ужасяващо тъпата тема... Но пък ще се похваля, че си пуснах супер яка брадичка, само много грижи иска (най-вече подстригване на стърчащи косми).
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- † iMMortality †
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Бах маа му и цени тва лазера
И кво на секи месец по 500 лева 

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Аз почнах да се бръсна с Каро. Още от началото карах с Mach 3. После обаче ми подариха един гел Жилет, който е много по-добър от карото. И оттогава ползвам гел жилет. Ножчетата обаче ги сменям като почнат да ме скубят чак
Лошото е че накрая толкоз не бръснат, че трябва да се минавам на контра. Което принципно е кофти за кожата.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
Самобръсначка Supermax (3 ножчета) и пяна Жилет. Много съм доволен, макар че с пяна малко повече се наранява кожата, т.е. не е толкова плътна като гела/крема и позволява по-голям контакт между ножчетата и космите. Бръсненето ми е много досадно и понякога не се бръсна с дни, а имало е и дни, които, съм се бръснал по три пъти, главно заради разни мацки, които се оплакват, че им се разранявали устните. 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Sophos написа:Dwayne Hicks написа:Бах маа му и цени тва лазераИ кво на секи месец по 500 лева
1 път си правиш лазаер и няма косми над 1 година или нещо от тоя сорт ^^
Правят се няколко сесия с лазаера, а ефектът трае в зависимост от човека, оператора на лазера, настройки и секви подобни лайна,но трае години...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.