Unreal.Tournament.III [официална тема]
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Защо като тръгна да играя ми забива на филмчето? Някой друг има ли такъв проблем?
Едит: оправих се вече. Ето как се оправя ако някой друг има същия проблем:
Едит: оправих се вече. Ето как се оправя ако някой друг има същия проблем:
Open your UTEngine.ini, which is located in a folder called My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UT Game\Config. Locate the section called [Engine.ISVHacks] and change PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False to PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
UT3 crashed for me at various places. Never could play a single second of the game.
Finally replaced my Nvidia 163.75 drivers with the 169.09 beta drivers, and it runs now.
Ако ви се играе Warfare (онова с превозните средства), то непременно пробвайте и другия сървър. И така, адресите са следните:
Warfare: 85.95.81.223:8888
Deathmatch: 85.95.81.223:7777
За да влезете на някой от сървърите, отваряте конзолата (F10) и пишете open, след което едно от двете IP-та, като не забравяйте да добавите порта (4-те цифри накрая).
Warfare: 85.95.81.223:8888
Deathmatch: 85.95.81.223:7777
За да влезете на някой от сървърите, отваряте конзолата (F10) и пишете open, след което едно от двете IP-та, като не забравяйте да добавите порта (4-те цифри накрая).
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Второто ми творение е вече на свобода 
Name:Temple
Version:1.0
Recommended players: 8-12
Comments:
Medium size Temple with ASC and little NEC theme. It's similar to the "basic llevel" from CE bonus DVD. The map is simple - two corridors, connects to two big halls and a roof. There are a lot of statues, static meshes, decals, particles etc.
Installation:
Unzip the arhive and copy UTGame folder to you \My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\ folder.
Download:
FileFront 16MB
Screenshots
![]()
![]()
![]()
The screenshots look a bit darker, but this is from my stupid program.
Any feedback is welcome. Thanks!
Re: Unreal.Tournament.III [официална тема]
Имам проблем със стартирането на играта. Като пусна играта и компа ми рестартира. Проблема не е в компа ми, достатъчно добър е, но може да съм сгрешил нещо в инсталацията. Пуснах файла право в Daemon Tools-а и инсталнах играта. Странното е, че въобще не ми иска CD key. Казвайте какъв може да е проблема.