Leviathan написа:creator написа:Lunacy написа: н00б, адски слабо ме познаваш.
Хахаха, затапка по неговите правила.
Lunacy написа:Ледник, ти сериозно ли си мислиш, че съм от тоя тип хора? И в интерес на истината, едно от малкото неща, които харесвам в себе си, е именно речника и езиковата ми култура. (:
Страшно ми напомняш по мислене на бившата ми. Но ти си нещо повече. Не знам на колко си, предполагам си 11 клас (поправи ме, моля те), но се забавлявам, когато те чета.

7 клас е, брат.
... уич мийнс 13. ^^
Създателю, забавляваш се, защото съм смешна, или защото ти е интересно какви ги дрънкам? Уточни се, моля, да знам да ме е срам ли. Между другото, като го прочетох това 11 реших, че ме смяташ за 11 годишна... Е, 11 + 2. :Р
Мартин, мери се. ^^ Нали за това е изкуство.
И последен, но не по важност - Leviathan, мислех, да напиша и Асен Разцветников (там, при Петко...), но не бях сигурна дали го четеш. Гео Милев има и добри творби. Ако говорим за изпуснати автори - много изпуснах, изпуснах Мелконян например. Който в моите очи е най-великия и в България, и в Армения, и в света, и навсякъде... ^_^
В моите очи. С теб за литература няма да споря, нали "от Витоша по-високо нема"... Така де, да не вземеш да ми се обидиш - знаеш ме...