Jorix написа:Мен па не ми тръгва
Стабилно... как е?

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
SeldoM написа:Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ?
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3
2 GB Ram
DirecteX написа:ундерграунд 1 и 2 и японските коли ми харесват в пьти повече
Rudecraft/Orange написа:До преди малко джитнах демото.Да си кажа,бях доста отрицателно настроен.Мислех си,че това ще бъде поредната игра ала Ъндърграунд.Да караш на тъмно,гонят те куки,правиш репутация.
Така първото нещо,което трябва да отбележа е относно визията на играта.Значи графиката е великолепна!Вече се поддържат много резолюции,както и за широкоекранни монитори.За мен това беше огромен проблем,защото ми писна постоянно да гледам разтегнети коли.На 1440х900,всичко на High,играта ми върви перфектно.
Саунда.Той е размазващ или поне частта,която успях да чуя.
Управлението на лодките е изцяло променено,като то вече не е толкова лесно.Преди да започнете състезанието имате да изберете от няколко режима на каране.Ако изберете CASUAL примерно,компютърът ще ви помага да завивате на някои завои и етц.Ако изберете KING обаче,колата е изцяло на вашо разположение.
Няма го Ъндърграунд излъчването,което имаха предишните геймки.Значи мисля,че мечтата ми се осъществи.NFS Hot Pursuit,но с Тунинг елементи.
Така,състезанията в играта са легални.Което значи,че няма да ви гонят куки.Те се провеждат на писти,като всеки рейсър е спонсориран от някой производител или отбор.Точно нато в NFS:U2.В демото имаше само два моуда.Единия е познатия Speedtrap,само дето траповете са променени на чекпойнти и вече не е толкова лесно да минеш с 400км/ч през него.Другия беше обикновенния и познат Circuit.Просто трябва да завършиш първи.
И сега най-важният елемент от играта.Най-главната част от нея е именно тунинга.И то визуалния.Този път Autosulpt-a е уникален,МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ ПО СТОТИЦИ НАЧИНИ!Боди китове,джанти,спойлери,каквото пожелаете!МНого голяма част играят и Performance ъпгрейдите,като след всеки,и колата ви ще се променя малко.
Иначе цялостната концепция е непроменена.Трябва да станеш KING.Това е.Спечели всичко,стани цар.
Направо съм удивен от играта или поне това което видях в демото.
Та,който го е минал да коментира!
ЕДИТ:Забравих да спомена,че в играта има и Damage система.Да,колата се разваля,почва да пуши и се забавя етц.В демото не се вижда,дали това влияе на бюджета.Но се предполага!Така,че учете се да карате!
Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.нDeViL написа:SeldoM написа:Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ?
ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
2 GB Ram
може и да тръгне само MHz са ти малко по-малкоиграта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram
Вuddy написа:Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.нDeViL написа:SeldoM написа:Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ?
2 GB Ram
може и да тръгне само MHz са ти малко по-малкоиграта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram
То много се радват продавачите в компютърните магазини като им дойдат такива де...
А относно играта...Най после нещо различно от Underground Shit Style-а.На нова година като взема зверската конфигурация, ще я избича на макс, че сега не искам да си развалям удоволствието с low-medium настройки.Дано да е добра, иначе любимата ми част от поредицата пак ще си остане Hot Pursuit 2-ката.