Multiplayer на Диабло ........ 1 !!!
lord of darkness написа:играенето на първата част е лишено от смисъл като има страхотна втора част двойката е по-яка от първата част![]()
и защо и двата отговора са диабло 1 затова приемам че долното е диабло 2 и гласувам за него
omfg
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
lord of darkness написа:играенето на първата част е лишено от смисъл като има страхотна втора част двойката е по-яка от първата част![]()
и защо и двата отговора са диабло 1 затова приемам че долното е диабло 2 и гласувам за него
Чупката от темата ми бе, балък. Отивай да си играеш Диабло 2-ката.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- lord of darkness
- lord of darkness
-
- Обратна връзка:
Не разбирам защо искате да играете на Diablo 1. Единствената причина по която може да се обарнете към по-старо заглавие от дадена поредица е, ако то е подобно на новата част, а пък новите части за ви втръснали, затова е почти едно и също да играете новата и старата част. Да, обаче Diablo 1 е съвсем различно от Diablo 2. Много по-зле е като игра. Основните идеи които направиха Diablo 2 мегахит ги няма. Графиката не я броя като фактор, взимам под предвид само gameplay-я.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Dumbaldor, видяло се е , че не разбираш защо ще играем Диабло 1. Аз ще ти кажа моите причини :
- Никога досега не съм правил мулти на Диабло 1, а от години съм си мечтал за това.
- Припомням си добри , стари времена , когато съм играл Диабло 1 преди години.
- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
- Играта ЗА МЕН е по-добра от Диабло 2.
- Дотъпяло ми е да превъртам Диабло 2.
- И още бол причини.
- Никога досега не съм правил мулти на Диабло 1, а от години съм си мечтал за това.
- Припомням си добри , стари времена , когато съм играл Диабло 1 преди години.
- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
- Играта ЗА МЕН е по-добра от Диабло 2.
- Дотъпяло ми е да превъртам Диабло 2.
- И още бол причини.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
Играл съм на Диабло 1 и мога да потвърдя това,ама мрачната и депресираща атмосфера не е ли минус?

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- [FFF]Flaming One
Lord of the dreams написа:The Chameleon написа:- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
Играл съм на Диабло 1 и мога да потвърдя това,ама мрачната и депресираща атмосфера не е ли минус?Все пак е хубаво една игра да ти прави кеф,а не да те депресира и натоварва душевно.
Лично мнение.
Това му е хубавото... Представи си, че живееш розов живот с пеперудки и сърнички... И това си е един вид различна емоция... Защо половината свят слуша Nirvana?
По темата... Не съм играл Диабло 1, просто няма да седна и да ви обяснявам защо не трябва да я играете... Всеки си прави каквото си иска... Приятна игра!
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Lord of the dreams написа:The Chameleon написа:- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
Играл съм на Диабло 1 и мога да потвърдя това,ама мрачната и депресираща атмосфера не е ли минус?Все пак е хубаво една игра да ти прави кеф,а не да те депресира и натоварва душевно.
Лично мнение.
Играй Сайлънт Хил и виж какво е депресия...

天皇陛下万歳。。!
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Lord of the dreams написа:The Chameleon написа:- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
Лично мнение.
Играй Сайлънт Хил и виж какво е депресия...![]()
За мен преди Диабло 2 беше страшна,аз да е съм луд да играя хоръри и да сънувам кошмари през следващото десетилетие!

а.к.а. Nixon
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Lord of the dreams написа:The Chameleon написа:Lord of the dreams написа:The Chameleon написа:- Атмосферата е много по-мрачна и депресираща от 2-ката.
Лично мнение.
Играй Сайлънт Хил и виж какво е депресия...![]()
За мен преди Диабло 2 беше страшна,аз да е съм луд да играя хоръри и да сънувам кошмари през следващото десетилетие!
Диабло 2 и страх

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- lord of darkness