The Witcher-официална тема

Игри за PC
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

d-r Jones написа:В брой 4 (мисля) на Pcmania вече бяха пуснали предполагаемите системни изисквания. /off

Celeron 300 64 RAM 16 video :D При това ако са били такива, то всички сме щели да пищиме за ъпгрейди на наще :P
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

The Witcher е златна!

Мнение от Lord of the dreams »

Atari съобщиха, че The Witcher е достигнала златен статус и тази екшън-ролева игра на CD Projekt ще излезе на пазара в Северна Америка на 30 октомври. Тя ще представлява смесица от едни от най-добрите ролеви игри, излизали някога като Dungeon Siege, Baldur’s Gate: Dark Alliance, Gothic и Neverwinter Nights. Ще използва опростена, но интересна игрова система, засукан сюжет и невероятно привлекателна графика.

Радвай се,народе!Играта ще ни зарадва съвсем скоро!Но защо в превюто в последния брой на ПС Маниа пишеше,че The Witcher излиза на 23 октомври,а сега казвате,че излиза на 30 октомври? :? И то новата информация я пише същия човек(Владимир Тодоров),който написа превюто на играта(съответно и това,че трябва да излезе на 23 октомври)!Последно,кое е вярно от двете?
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Издателя е сменил датата, явно имало нещо да се дооправи.

Как и да е, по торентсайтовете ще я видиме няколко дена по-рано от европейската дата, някой азиатец ще я купи, кракне, качи в шанхайбанзайкамикадзе.ком; после някой булгар ще я свали, поиграе и качи в арената. После сме ние на ход :D
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

В сайта на Атари пък пише,че играта излиза на 26-и! :shock: Доста разногласия имат тия хора! :lol:
П.П.Знам,че тази игра ще е супер добра,но дано да не бъде осрана като Готик 3 от многото бъгове,че иначе няма да е толкова добра.Ако няма много бъгове и обещанията бъдат спазени,играта няма да има равна сред ролевите игри(поне от тая година :wink: ).И Биошок не е ролева игра,затова не я включвам в сметките си. :)
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

WoW TBC>all ok? 8)
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Гиро мекицата написа:WoW TBC>all ok? 8)
УоУ ТБЦ<всички ок? :twisted:
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав :D :lol:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Гиро мекицата написа:ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав :D :lol:
Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо! :evil: ),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри! :x
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Lord of the dreams написа:
Гиро мекицата написа:ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав :D :lol:
Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо! :evil: ),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри! :x
Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.

п.п. Моля те не използвай тази емотиконка - :evil: ,имам странното чувство че иска да ме захапе по задника.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Blue написа:
Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.

п.п. Моля те не използвай тази емотиконка - :evil: ,имам странното чувство че иска да ме захапе по задника.
Игра съм много ММОРПГ-та наистина са интерсни,и неведнъж съм се зарибявал(не "зомбирал") по някои от тях,но да се твърди че УоУ е най-добрата и най-стойностната игра на света,е невярно,поне според мен. :o
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Blue написа:
Lord of the dreams написа: Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо! :evil: ),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри! :x

Игра съм много ММОРПГ-та наистина са интерсни,и неведнъж съм се зарибявал(не "зомбирал") по някои от тях,но да се твърди че УоУ е най-добрата и най-стойностната игра на света,е невярно,поне според мен. :o
Естествено че не е вярно.Може да каже за MMORPG,където подкрепям че е най-добрата.
Най-добра игра не може да има.Няма начин а сравниш шутър с стратегия примерно...
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Blue написа:
Blue написа: Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.

Естествено че не е вярно.Може да каже за MMORPG,където подкрепям че е най-добрата.
Най-добра игра не може да има.Няма начин а сравниш шутър с стратегия примерно...
Е,сред ММОРПГ-тата може и да е най-добрата,тук не оспорвам.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Веднъж и Никсъна да каже нещо умно
*овации на крака*
Браво :D

"Е,сред ММОРПГ-тата може и да е най-добрата,тук не оспорвам."

Аз оспорвам
УоУ е просто мазало от крадени елементи от други игри

Както и да е
На 30.10.07 играта излиза в САЩ
В Европа излиза на 26.10.07
Което ще рече че в понеделник най-вероятно ще я има в Арената :D

Ето и няколко клипчета от Ютюб

http://www.youtube.com/watch?v=60ls40e- ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=d62L6RLp ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=Zi-iLIiL ... ed&search=
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Notorious™ написа:
Веднъж и Никсъна да каже нещо умно
*овации на крака*
Браво :D

"Е,сред ММОРПГ-тата може и да е най-добрата,тук не оспорвам."

Аз оспорвам
УоУ е просто мазало от крадени елементи от други игри
Не оспорвам,защото не съм играл УоУ,дори на пиратски сървър,не защото си мисля,че е най-доброто ММОРПГ! :o
Иначе-благодаря за информацията и видеотата. :wink:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Няколко въпроса имам защото ми се доигра РПГ а не ми се чака Уархамър(на Митик да им изсъхне....)
1-Бойната система как е? А- Цъкаш и се наслаждаваш как пребиваш гадта Б- Цъкаш 1000 пъти и се въртиш с стрелките правиш комбота и пак се наслаждаваш как пребиваш гадта.
2-Героя ти човек ли е и има ли други раси да избираш за теб?
3-Има ли класове?
Тъпи въпроси,но искам умни отговори :twisted: Знам че съм нахален и не съм си зел този път ПЦ мания,но моля ви отговорете че ме заинтересова :)
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

1 - по-скоро Б :)
2 - няма да има избор на раса,нито на име, играе се с конкретен персонаж(Гералт) - "професионален убиец на чудовища"
3 - развитието на героя е подобно на това в Gothic,сам решаваш как да развиеш героя си и не си ограничен чрез избор на определен клас
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

MARiNZ0 написа:1 - по-скоро Б :)
2 - няма да има избор на раса,нито на име, играе се с конкретен персонаж(Гералт) - "професионален убиец на чудовища"
3 - развитието на героя е подобно на това в Gothic,сам решаваш как да развиеш героя си и не си ограничен чрез избор на определен клас
Благодаря този отговор много ме устройва ще се играе :twisted:
Едит:Сега се сетих нещо!Ако се знае може ли да ми каже някой дали се придвижваш с мишка или с стрелки,защото аз обичам с стрелките и с мишка не ми харесва :roll:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

DJ Cat написа:
Едит:Сега се сетих нещо!Ако се знае може ли да ми каже някой дали се придвижваш с мишка или с стрелки,защото аз обичам с стрелките и с мишка не ми харесва :roll:
Можеш да се движиш с клавишите WASD,можеш да играеш играта изцяло с мишока(като в Дяблото :D ).На мен ми допада,когато играя само и единствено с мишока,но най-добре е да имаш избор. :)
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

DJ Cat написа:
Можеш да се движиш с клавишите WASD,можеш да играеш играта изцяло с мишока(като в Дяблото :D ).На мен ми допада,когато играя само и единствено с мишока,но най-добре е да имаш избор. :)
Е са вече играта ако я набарам няма пускане.Мерси за инфото на всички :o
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

DJ Cat написа:
DJ Cat написа: Благодаря този отговор много ме устройва ще се играе :twisted:
Е са вече играта ако я набарам няма пускане.Мерси за инфото на всички :o
Пак заповядай! :wink: Ако може и аз да ви питам нещо:Ще ми върви ли играта без насичане на медиум на тази тъпа конфигурация:
Pentium D 3 Ghz
2 GB RAM
nVidia GeForce 7600 GT
Кажете плс! :cry:
Публикувай отговор