d-r Jones написа:В брой 4 (мисля) на Pcmania вече бяха пуснали предполагаемите системни изисквания. /off
Celeron 300 64 RAM 16 video
УоУ ТБЦ<всички ок?Гиро мекицата написа:WoW TBC>all ok?
Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо!Гиро мекицата написа:ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав![]()
Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.Lord of the dreams написа:Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо!Гиро мекицата написа:ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав![]()
),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри!
Игра съм много ММОРПГ-та наистина са интерсни,и неведнъж съм се зарибявал(не "зомбирал") по някои от тях,но да се твърди че УоУ е най-добрата и най-стойностната игра на света,е невярно,поне според мен.Blue написа:Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.Lord of the dreams написа:Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо!Гиро мекицата написа:ако под всички имаш предвид бъдещият експанжън за WoW си прав![]()
),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри!
п.п. Моля те не използвай тази емотиконка -,имам странното чувство че иска да ме захапе по задника.
Естествено че не е вярно.Може да каже за MMORPG,където подкрепям че е най-добрата.Lord of the dreams написа:Игра съм много ММОРПГ-та наистина са интерсни,и неведнъж съм се зарибявал(не "зомбирал") по някои от тях,но да се твърди че УоУ е най-добрата и най-стойностната игра на света,е невярно,поне според мен.Blue написа:Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.Lord of the dreams написа: Нямам нищо против УоУ,но много ме дразнят неговите зомбирани фенове(сред които си и ти,Мекицо!),които само повтарят,че"по-добро от УоУ нЕма" и не зачитат многото други хубави игри,които излизат всеки месец!А определено УоУ не е най-добрата игра на света(това е обективно мнение,все пак съм играл толкова много игри и толкова много УоУ-подобни ролеви игри),но явно е най-зарибяващата,и затова всички вие УоУ-наркомани хвалите само нея и пренебрегвате всичко стойностни игри!
п.п. Моля те не използвай тази емотиконка -,имам странното чувство че иска да ме захапе по задника.
Е,сред ММОРПГ-тата може и да е най-добрата,тук не оспорвам.Blue написа:Естествено че не е вярно.Може да каже за MMORPG,където подкрепям че е най-добрата.Lord of the dreams написа:Игра съм много ММОРПГ-та наистина са интерсни,и неведнъж съм се зарибявал(не "зомбирал") по някои от тях,но да се твърди че УоУ е най-добрата и най-стойностната игра на света,е невярно,поне според мен.Blue написа: Ти изобщо играл ли си УоУ?Защото аз съм,за доста време,и никога не съм се "зомбирал".Зомбират се хората със слаба психика,няма значение на коя игра.Просто УоУ се играе от 8 милиона човека,и изпъква между останалите игри."Зомбирани" има във всяка игра,не само във УоУ.А MMORPG-тата като жанр са по интересни,следователно човека които ги играе се заседява повече и му става все по интересно.Същото е и с CS,например.
Най-добра игра не може да има.Няма начин а сравниш шутър с стратегия примерно...
Веднъж и Никсъна да каже нещо умноLord of the dreams написа:УоУ ТБЦ<всички ок?Гиро мекицата написа:WoW TBC>all ok?
Не оспорвам,защото не съм играл УоУ,дори на пиратски сървър,не защото си мисля,че е най-доброто ММОРПГ!Notorious™ написа:Веднъж и Никсъна да каже нещо умноLord of the dreams написа:УоУ ТБЦ<всички ок?Гиро мекицата написа:WoW TBC>all ok?
*овации на крака*
Браво![]()
"Е,сред ММОРПГ-тата може и да е най-добрата,тук не оспорвам."
Аз оспорвам
УоУ е просто мазало от крадени елементи от други игри
Благодаря този отговор много ме устройва ще се играеMARiNZ0 написа:1 - по-скоро Б
2 - няма да има избор на раса,нито на име, играе се с конкретен персонаж(Гералт) - "професионален убиец на чудовища"
3 - развитието на героя е подобно на това в Gothic,сам решаваш как да развиеш героя си и не си ограничен чрез избор на определен клас
Можеш да се движиш с клавишите WASD,можеш да играеш играта изцяло с мишока(като в ДяблотоDJ Cat написа:Благодаря този отговор много ме устройва ще се играеMARiNZ0 написа:1 - по-скоро Б
2 - няма да има избор на раса,нито на име, играе се с конкретен персонаж(Гералт) - "професионален убиец на чудовища"
3 - развитието на героя е подобно на това в Gothic,сам решаваш как да развиеш героя си и не си ограничен чрез избор на определен клас
Едит:Сега се сетих нещо!Ако се знае може ли да ми каже някой дали се придвижваш с мишка или с стрелки,защото аз обичам с стрелките и с мишка не ми харесва
Е са вече играта ако я набарам няма пускане.Мерси за инфото на всичкиLord of the dreams написа:Можеш да се движиш с клавишите WASD,можеш да играеш играта изцяло с мишока(като в ДяблотоDJ Cat написа:Благодаря този отговор много ме устройва ще се играеMARiNZ0 написа:1 - по-скоро Б
Едит:Сега се сетих нещо!Ако се знае може ли да ми каже някой дали се придвижваш с мишка или с стрелки,защото аз обичам с стрелките и с мишка не ми харесва).На мен ми допада,когато играя само и единствено с мишока,но най-добре е да имаш избор.
Пак заповядай!DJ Cat написа:Е са вече играта ако я набарам няма пускане.Мерси за инфото на всичкиLord of the dreams написа:Можеш да се движиш с клавишите WASD,можеш да играеш играта изцяло с мишока(като в ДяблотоDJ Cat написа: Благодаря този отговор много ме устройва ще се играе
Едит:Сега се сетих нещо!Ако се знае може ли да ми каже някой дали се придвижваш с мишка или с стрелки,защото аз обичам с стрелките и с мишка не ми харесва).На мен ми допада,когато играя само и единствено с мишока,но най-добре е да имаш избор.