Много лесно ше цепиш, триподите ще станат супер лесни (не че много трудни...5 удара с базуката ако се не лъжа).Phantom написа:Ако това стане... Valve ще издадат най-великата игра
Portal (офиц. тема)
Да , аз съм почти убеден , че има нещо такова.Agent47 написа:Че действията се развиват в една вселена е ясно, на мен ми е интересно дали нещо от портал ще има общо с епизод 3 или някой друг епизод от игратаFler написа:Аз останах с впечатлението, че има! Според мен Aperture Laboratories се явява конкурент на лабораторията Black MesaГиро мекицата написа:а дали има връзка между историята на half lfie и portal?![]()
Може би гордън ще се докопа до джаджата дето прави порталите?
Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-а
Утре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman 
- Гиро мекицата
Borealis, корабът който се споменава в края на епизод 2, и към който ще отпътуват Alyx и Freeman в епизод 3, е собственост на Aperture Science. Една от версиите е, че там Freeman ще намери portal gun-а(особено като се има на предвид предисторията на този кораб), въпреки, че нищо не е обявено официално. 
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Може ли линкче за песничката?Вuddy написа:Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-аУтре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman
п.п.Иначе вчера я врътнах, много радва игрицата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.