Елате! Да ви питам нещо... Уважавате ли даскалите си ?

Нещата от живота
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

Най-великият идол - даскала ни по физическо... просто рулира - особено като почне да ни псува на "чукове" или "бастуни". Даже веднъж каза на един другар "пингвин в джунгла"
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Dr Zombayo написа:Най-великият идол - даскала ни по физическо... просто рулира - особено като почне да ни псува на "чукове" или "бастуни". Даже веднъж каза на един другар "пингвин в джунгла"
хаха :lol:
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Преди 2-3 дена бях без да искам пляснал даскалката (класната по английски) по дупето.Респект много хубаво дупе има (май е на 24 год.).
Chikushou, ore gozen sobou!
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

У ПМГ Враца лабаво нема!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

martinkfreеman написа:У ПМГ Враца лабаво нема!
Тебе сега ти е лабаво на врато, че не ти води Гьости ;р
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

А тази дето ви преподава по музика? :lol:

Иначе тая година ми се случиха 3 супер даскали.
По история и психология даскалитеса големи пичове. Този по история разправа каккато млад е прекарвал по цели нощи в Age of empires, бъбримхе си за Total war игрите. Тоз по психология и той си пада леко геймър и е свирил група. И като цяло са супер стабилни, модерни хора. Все едно са ти приятели с които можете да седнете за по бира и да си говорите.
Учителката по физика и тя хвърля разни лафове и часът и е забавен, въпреки че се пишат по няколко страници...

Абе учители на които с удоволствие им влизаш в часа са тези 3мата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ахаха, знам го този с игрите. Бяхме на ''купон'' у тях и аз сядам на компа да пусна няква блекария и гледам на десктопа Total War и още някакви бяха :D :D
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Има, разбира се. ^^

- Учителката ми по немски (вече и по история). Невероятна жена, кобилеста, кльощава, с умопомрачителни зъби, нооо невероятен човек. Родена германка е. ;р И е гръмогласна. :oops: Наистина много умна жена, говорили сме за какво ли не, даже взаимно се зарибяваме с разни дарк метъл немски групи. ;р И и двете споделяме обща любов към Ерих Мария Ремарк. (: И си висим заедно всяко свободно междучасие. И съм й любимка. ^^

- Учителката ми БЕЛ. Кокетна, мъничка, много галантна и изтънчена жена. И никога не казва "дж" ("Уф, как мразя дрехите ми миришат на манжа!"; "ХаЖи Димитър..."; "Розовата долина и ТунЖа", етц. xD). Интелигентна и е невероятен педагог. (: И съм й любимка. xD

- Бившата ми учителка по история. Е... мълчи като й говоря. ;р А аз говоря по много, и то все когато не трябва. :shy: И ми търпеше глупостите. И се впечатляваше от мен. И й бях любимка.

- Учителката ми по химия и физика. Тя е... ентусиастка. о.О Огромна е, но да я видите как танцува или тича/подскача... И има поразително гърло. Гласа й отеква из цяяяялото даскало. И принципно е много зла, но с мен се държи без грешка. ^^ Чувствам се пич. ;р

- Тая позиция е за Дичева, с която се замеряме с всевъзможни предмети, крещим си, караме се, пишем си двойки (добре де, това е едностранно...), ама пак я обичам, за Михайлов, който вика на Даниел и Драго "кьотуци", "селяни", "чворове", "тъпанари", "идиоти", "простаци" и всевъзможни други глупости (и ръси бисер след бисер) и харесва как рисувам ;р. За класната, която е абсолютна шматка, но си е заслужила уважението, обича ме (пък и аз нея понякога), търпи ми невъзможното поведение и ме слуша. Същото важи и за тази по биология. ^^ И за Богомилова... за да не се сърди. ;р

П.П.: ^ Кратка енциклопедия на учителите от ОУ "Св. Константин - Кирил философ", кв. Тева, които заслужават увеличение на заплатите. ;р Другата част са олигофрени, на които им е време за пенсия и не заслужават грам уважение, дори заради внушителния стаж. Долу Благоева. >.> Благодаря на тези, които издържаха да прочетат цялата тая глупости. :shy:

П.П. 2.: ****, много хубаво тема. ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
tzveto

Мнение от tzveto »

В моето училище даскалите, които уважавам са 3-4. Другите не струват....
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

сега дакала по физическо е мн добър ОБАЧЕ в старото ми даскало имаше един, дето ни биеше с един пръстен, и викаше непракъснато ТЪПАНАРИ ТЪПИ, КАТИЛИ, КАУНИ, АБЕ ВИЕ ТОПКА ПРЕДИ ВИЖДАЛА ЛИ СТЕ БЕ МААААААААВИ...
Aware

Мнение от Aware »

Нямам даскали
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Agent47 написа:
А тази дето ви преподава по музика? :lol:
Затова продават в аптеките тапи за уши :) .
И 'се пак - Цено Горанов, Пламен Парчев, Ивайло Лалков - светата троица - кеф си е да им седиш в часовете :lol: .
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Aбе а със стачката кво става някой знае ли :?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Гиро мекицата

Jamaican Herbman написа:Aбе а със стачката кво става някой знае ли :?
кво да става?продължава си
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Гиро мекицата написа:
Jamaican Herbman написа:Aбе а със стачката кво става някой знае ли :?
кво да става?продължава си
щото чух че са споразумели или нещо такова дано се е бъзикал тоя дето ми каза :D
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Гиро мекицата

утре поне аз не уча и доколкото знам има преговори,но нз при другите как е
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Разбира се (единствената хубаво у даскалото) :lol: Имам доста "пекани" даскали, при които просто се кеф влиза в часовете им. Защото каквото покажеш насреща, с такова ти отвръщат :P Верно че има някои дет просто не мога да ги трая, ама няма как :wink:
П.П да не забравя да спомена че пеканите са 3 пъти повече от гадните :lol: :D
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Kompoth

Re: Елате! Да ви питам нещо... Уважавате ли даскалите си ?

Мнение от Kompoth »

eдно време правих хубави теми
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Любимият ми учител и респективно този, когото най-много уважавам е тази по английски-жената просто е луда-вика, мачка, тъпче всичко наред, за нищо и никой не й дреме.
Страхотна е и като учител.Просто...мелачка!
Друг, когото уважавам е тази по БЕЛ, ама тя не се брои, щото ме скъсва от хвалби :lol:
И май само тези са...другите са или боклуци, или вещици, или пишат по история 6ци на някоя друга, само щото има по-големи цици от мен-еми как да уважавам такъв човек?!
WeAreGettingClose
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Еми уважавам 2-ма - 3-ма ,другите не струват.
Публикувай отговор