Да, но без да се виждат менюта или нещо подобно.Pantomime написа:каква картинка? скрийншот ли?<GLaDiaToR> написа:До сега не съм, чувал за такава програмка, но ще е яко ако можеш да си кръстиш звезда на себе си...Siedun написа:Хора, знам, че не е много по темата, но като заговорихте за звезди и се сетих за 1 проект, на който се бях натъкнал преди време.Можеше да свалиш някакъв софтуер и като го пускаш помагаш да се сканира космоса с твоя компютър и ако откриеш звездо можеш да я кръстиш.Някой има ли линк?
едит: някой може ли да ми каже, как мога да си направя картинка с google earth, че до сега опитите ми са неуспешни.
Google Earth Pro 4.2.0180.1134
- <GLaDiaToR>
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

$#@#$@!Google Earth Plus | $20*
И пари ли почнаха да искат.... Точно пък гугъл.....
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- <GLaDiaToR>
Много благодарности за линка!!!M174K4 написа:http://setiathome.berkeley.edu/<GLaDiaToR> написа:Снощи бая си поиграх с програмата, както и днес.
Звездната карта е наистина адски добре направена, вече човек може да забрази за ровенето из сайтове за снимки на галактики, мъглявини и т.н. Адски много ми хареса.
Нещата стават все по-добри и по-добри.
В момента тегля програмата
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.

Деа, сега забелязах, че снимките са поне от преди 2-3 години, защото специално в Русе някои сгради които ги построиха отдавна (2-3) години, според гугъл ъртх не съществуват 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- <GLaDiaToR>
Хм, на повечето места са нови.Pantomime написа:Деа, сега забелязах, че снимките са поне от преди 2-3 години, защото специално в Русе някои сгради които ги построиха отдавна (2-3) години, според гугъл ъртх не съществуват
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.

-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да си призная с новата версия очаквах много нови снимки но уви тук в Русе снимките са поне от 2 години което е кофти защото следователно не можеш да видиш града в сегашното му състояние с новата улица с новите сгради с кауфланд практикер и оня бриколаж кофти.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Till.Lindemann