Всичко за Family Guy Season 6
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann
Точно това е въпроса - хумора е специфичен ... Отнася си се най-вече до тяхната си попкултура ( главно за телевизия ). Но можеш ли да ми кажеш че шегата с Индиана Джоунс не ти хареса ? Или тази с Рей Чарлз ( малко груба ама ... ) Или като Стюи и Браян се напиваха ... "Ай соу ит слоооооооу, бът кудънт риакт ениуей" ... Или пък рубриката на Питър - "You know what realy grinds my gears ? 19th century people - hello guys - its called an automobile ! Its much better than a horse!" - тъпака е толко глупав че си мисли че хората от 19ти век от телевизията, си съществуват ... Аз се опиках извинявай.
Верно, свикнал съм им на хумора от 3те сезона които изгледах преди това, но дори да не бях предполагам че щях да се насера пак. Хора които са гледали повече от сериала преспокойно поставят филма и до Симпсън Муви и до Бигър Лонгър н Ънкът ...
Верно, свикнал съм им на хумора от 3те сезона които изгледах преди това, но дори да не бях предполагам че щях да се насера пак. Хора които са гледали повече от сериала преспокойно поставят филма и до Симпсън Муви и до Бигър Лонгър н Ънкът ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Till Lindemann, хуморът във Family Guy не е за малки деца. Мисля, че няма нужда да си мъчиш мозъка с него, в този случай.
А, и ако си нямаш и понятие от американската "култура" (ако изобщо има такова животно), няма да зацепваш кое е смешното, да.
А, и ако си нямаш и понятие от американската "култура" (ако изобщо има такова животно), няма да зацепваш кое е смешното, да.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Family Guy S06E04
За съжаление - с доста лошо качество, но пък доста преди "официалната премиера" ( чак на 5ти Ноемри.
За какво става въпрос - Стюи най-сетне убива Лоис! Останалите подробности няма да ги разкривам, супер добър епизод се eдин минус...Завършва с to be continued
За съжаление - с доста лошо качество, но пък доста преди "официалната премиера" ( чак на 5ти Ноемри.
За какво става въпрос - Стюи най-сетне убива Лоис! Останалите подробности няма да ги разкривам, супер добър епизод се eдин минус...Завършва с to be continued
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Не мога да се съглася ... В първите епизоди е така. Но нататъка не.SneakyDude написа:Лично за мен най-добрият момент от Фемили Гай е когато Питър говореше пред Сената ("Come on!"). Или пък когато изпадне в зациклящ смях след като изиграе дебелашка шега на Лоис. Изобщо, образът на Питър прави Фемили Гай специален.
Питър не е уникален герой - той е проекция на Хоумър Симпсън. И двамата са ебати тъпите копелета, които отвреме на време имат некое прозрение, висят в бара и пият, жена им определено не им подхожда щото е хубава и умна, имат 2 деца момиче и момче, дебелаци са ... Дори тъпизмите им се припокриват.
Уникалното във Фемили Гай са Брайън и Стюи. Те правят сериала специален, щото не можеш да ги видиш и в друг сериал в различен вид. Бебе целящо световна доминация и смъртта на майка си ? Говорещо куче по умно от стопанина си, висящо по барове и пиещо мартини ? И същевременно в контекста на сериала, всички герои смятат това за нормално ?
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Но пък адски тъпа!
Съгласен съм със Slim_K за героите, именно за това един от най-куловите моменти изцяло е Where is my money?
Но не може да се отрече, че Питър е направен толкова симпатичен и тъп дебелак, че чак мило ти става - някакси по-различен е от другите.Има някакъв чар
А това е за Bethrezen
Съгласен съм със Slim_K за героите, именно за това един от най-куловите моменти изцяло е Where is my money?
Но не може да се отрече, че Питър е направен толкова симпатичен и тъп дебелак, че чак мило ти става - някакси по-различен е от другите.Има някакъв чар
А това е за Bethrezen
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!