Enemy Territory: Quake Wars
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Според мен е от инсталацията защото в системните изисквания пише че на нвидиа тръгват от 6 до 8ма серия.Ако ти е давало да избирашVermic написа:DJ Cat написа:кажи си видеотоVermic написа:Не мога да разбера пускам я и ми дава черен екран :/
Nvidia Gforce 7300 GT galaxy..
Направих преинстал преди 30 мин ама още не съм я пускал.
Retry,Ignore,Abort и виждаш че при ретраи нищо не става тогава играта се преинсталира няколко пъти и се маха тъпия гаден проблем(поне при мен е така)Аиде успех!
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Ами играта е страхотна всичко много яко ама тея ш#бани ботове ме нервят много яко
.Затова предлагам ако може да се играе LAN с пиратка да се съберем някоко човека(4) и да добавим ботове за украса и да си играем нормално,че вече ми писна с тея смотаните ботове.
П.П Хора знаете ли цената на играта защото в саита на пулсар я няма,а пък ми се ще да я закупя че ми писна
П.П Хора знаете ли цената на играта защото в саита на пулсар я няма,а пък ми се ще да я закупя че ми писна
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
DJ Cat написа:Ами играта е страхотна всичко много яко ама тея ш#бани ботове ме нервят много яко.Затова предлагам ако може да се играе LAN с пиратка да се съберем някоко човека(4) и да добавим ботове за украса и да си играем нормално,че вече ми писна с тея смотаните ботове.
Дам и аз ми се иска да си я купя, но сега нямам пари за такива неща
Казвайте тук в тази тема ако се появат сървъри. Лошо че в лан като дадеш директ конект май неможе да се влиза, ами си трябва плай онлине да има, а това изисква оригинал.
Re: Enemy Territory: Quake Wars
Изисквания:
Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Video Card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
ням я подкарам
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
Video Card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
Use Google Sucker

Re: Enemy Territory: Quake Wars
Е поне ще джасаш новата фифа!•°°•RaZoR•°°• написа:Изисквания:
![]()
![]()
![]()
ням я подкарам
Не разбирам хич обаче как с един кеи ше играем сички то тогава даи да саберем от всеки по един лев и да купим един кеиKrasen написа:Абе май нема да можем да я играем тая игра мулти
Шото за всичко иска онлайн акоунт, или поне да набараме 1 кей и всички с него, и само за лан примерно.. баси
-
TheNightmare