Максим Стависки - невинен

Нещата от живота
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Човека пил, има жертва, има признание и пак не го обвиняват :!: Е то е това :?
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Wolfman`` написа:Човека пил, има жертва, има признание и пак не го обвиняват :!: Е то е това :?

Пил и друсал.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
tzveto

Мнение от tzveto »

Въобще има ли някой изненеадн от тази "новина"?
Brian

Мнение от Brian »

Още едно потвърждение, че правната система не работи въобще. Няма смисъл от още коментар! :x
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Всички живеем в България не го забравяйте . Правосъдието е скапано.
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

Беше ми любимият български спортист ... и стана това ... да еба ... :cry:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

andrei88 написа:Не може да останат така нещата ,все си мисля че накрая ще влезне в затвора

Когато Стависки влезе в затвора,баба ми ше стане богиня на войната в гръцката митология :shock:
П.П.Демек-няма да стане,братче.Всичко заради това скапано българско правосъдие.Джибра им майчина и на нашите политици,и на правосъдието.Страната ни е хубава,ама държавата ни е кенеф(или лайно беше...ху кеърс). :(
pockerman

Мнение от pockerman »

абе да не дава господ да се случи на никого , много е лесно сега на всички да висят зад РС-тата и да пишат глупости . Не казвам че не трябва да понесе отговорността си , все пак караше фиркат оня тираджииски "автомобил" и няма оправдание за това , обаче е кофти сега всички да го сочат с пръст . Както и да е нека оставим нещата на компетенните органи .
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

pockerman написа:много е лесно сега на всички да висят зад РС-тата и да пишат глупости ... обаче е кофти сега всички да го сочат с пръст . Както и да е нека оставим нещата на компетенните органи .

Добре дошъл в форума уе лайнарче. Имам един въпрос: защо всички твои постове са тъпи? Освен това си конформист. "нека оставим нещата в ръцете..." на корумпираната прокуратура, казваш? Знаеш ли, че Стависки дори не е разпитван? Нито му е забранено да напуска страната, даже вече не е в България? Отишъл в Южна Корея "на състезание", може би ще се върне, но не е сигурно. И защо да се връща, гаранцията му е само 2000 лв, а той е човек с доста пари, кара Хъмър - най-големия и скъп джип?
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Еми според мене близките на пострадалите трябва да направят някакьв митинг тва е просто нереално аз ако бях на бащата на загиналото момче директно отивам и го грьмвам тоя надут пуяк които и преди тази си "изцепка" ми правеше лошо впечатление
Grubby Fan !
Die Moon !
Публикувай отговор