НАВЪРШВАМ 12 ГОДИНИИИИИИИИИ
Re: НАВЪРШВАМ 12 ГОДИНИИИИИИИИИ
Stop The Spam написа:Не писах по рано щото нали знаете.Имаше купон![]()
ПП.Знам, че се ебаваш, ама тва кърти :Ь
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
хаха-от километри личи че човек понякога трябва да затраеMorphine написа:Ахаха... От километри личи, че не го познаваш...Tobi написа:да както и тиSirius написа:ти Цензура последно виде кога излизаше от майка си, нали бе.
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Ехехех добре "бате"Sirius написа:иска ти се ;Р да си ми у гащите, не си. така че знаеш си ^^Tobi написа:да както и тиSirius написа:ти Цензура последно виде кога излизаше от майка си, нали бе.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Хах, ако исках да те оунна щях да напиша нещо далеч по звучно или хмм просто истинатаSirius написа:Rico, не успя да ме оуннешПробвай ме с някоя друга реплика и изчакай да се изсипе форумното ядро да ме подпука със заучените фрази за мъртви майки и духане...
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
What is said is said, what is understood is understood. Толкова от мен.Sirius написа:е ти вече работиш в тази посока... подмятаме фино-фино фразички, а?))
По темата, Честит Рожден Ден и всичко най хубаво.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: НАВЪРШВАМ 12 ГОДИНИИИИИИИИИ
ЪЪ наистина ли ставаш на 12Stop The Spam написа:е днеска имам рожден ден и вече съм на 12.Не писах по рано щото нали знаете.Имаше купон![]()
ЧРД жив и здрав
П.П Аз ли съм наи-дъртия тука
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета