Препоръки...
-
deamonkiller
-
deamonkiller
?!? Мога ли да попитам какво е това "Един от тримата" и за кои се отнася????Elve написа:O, значи си един от тримата...
Едит: А и мога ли да попитам дали може това да се направи важна тема като другите по горе?Не изкам да е точно тази тема която съм направил,а някои от админите да направи нова тема която да служи за същата цел и да я сложи за важна тема защо мисля че ще е по добре във една и съща тема да се изкат препоръки и едно друго от колкото да се пита оффтопик в другите теми за препоръка или излишно да се флуудва с теми от сорта на "Препоръчаите ми някое RPG" и разни такива от сорта които междо другото срещнах доста често.
Един от тримата четящи онези теми. Иначе не ти трябва да ти се сложи темата като важна, те рядко се четат. Ако има някой ще пита, иначе да си потъне надолу, не да стои нагоре. А пък ако иска някой след време да пита - ще си направи тема.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
-
deamonkiller
Казал съм ти - Unreal 2, Warhammer 40000: Firewarrior
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!