Между другото Archlord стана напълно безплатна
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Dark Elf'ките са гадни разпоретини.
Светлите Елфки са нежни прелестни създания... освен това са изключително оборотни в леглото... И са много по-палави от тъмните елфки. Тия черните те оставят да си играеш със силиконите им и си мислят, че това ти е достатъчно за цяла нощ. Светлите биха направили всичко...
Уф... 8ми ден, откакто отказах Л2... много време ще мине...
Светлите Елфки са нежни прелестни създания... освен това са изключително оборотни в леглото... И са много по-палави от тъмните елфки. Тия черните те оставят да си играеш със силиконите им и си мислят, че това ти е достатъчно за цяла нощ. Светлите биха направили всичко...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Гипо написа:Dark Elf'ките са гадни разпоретини.
тц тц тц я кажи от каде толкоз инфо искам и аз да пробвам колко са палави светлите елфки
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Гипо наистина си зле. Въпреки че и аз играя със светла елфка, дарк елфката си ми е по сърце
Относно Архлорда - играх бетата и не бях особено впечатлен, но пък и тогава очаквах да се плаща после. Беше една шарена пъстра и след известно време те заболяват очите, но сега може да е различно все пак онова беше бета.
Относно Архлорда - играх бетата и не бях особено впечатлен, но пък и тогава очаквах да се плаща после. Беше една шарена пъстра и след известно време те заболяват очите, но сега може да е различно все пак онова беше бета.
- martinkfreеman
- EviL
Здрасти народе . Бе то хубаво и аз реших да я пробвам игрицата но имам няколко проблема .
Инсталнах играта и отидох да си регна акаунт . Регнах си го , активирах го с линка в пощата но като отида на Create Subscription и си въведа кея който получих отначало ми изписва
"This key does not appear to be valid. Please re-enter your key and double check you have entered it correctly. If you are sure you have entered your key correctly please contact customer services"
Влизам в играта пиша си акаунт името и паролата и ми сервира че паролата ми е грешна . Това ме кара да мисля че аз нещо не съм свършил както трябва .
Та малко помощ ако може
Инсталнах играта и отидох да си регна акаунт . Регнах си го , активирах го с линка в пощата но като отида на Create Subscription и си въведа кея който получих отначало ми изписва
"This key does not appear to be valid. Please re-enter your key and double check you have entered it correctly. If you are sure you have entered your key correctly please contact customer services"
Влизам в играта пиша си акаунт името и паролата и ми сервира че паролата ми е грешна . Това ме кара да мисля че аз нещо не съм свършил както трябва .
Та малко помощ ако може
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Опитай да си вземеш нов CDKey и да си регистрираш с него акаунт в играта, може да е генерирало същия ключ и по-рано и да се окаже, че има вече регистриран акаунт с него.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?