DeViL написа:Аз пък не мога да разбера защо ми забраниха да слагам аватар И да пращам лични съобщения само защото си сложих един аватар.... който дори съм го слагал и в други 3 форума... там нищо не ми казаха ама точно тука... то верно, че тука е свърталище на хейтъри :lol: но... егати и корупцията :shock:
DeViL написа:Аз пък не мога да разбера защо ми забраниха да слагам аватар И да пращам лични съобщения само защото си сложих един аватар.... който дори съм го слагал и в други 3 форума... там нищо не ми казаха ама точно тука... то верно, че тука е свърталище на хейтъри но... егати и корупцията
Щото си нууб.
i lamq sashto
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
DeViL написа:Аз пък не мога да разбера защо ми забраниха да слагам аватар И да пращам лични съобщения само защото си сложих един аватар.... който дори съм го слагал и в други 3 форума... там нищо не ми казаха ама точно тука... то верно, че тука е свърталище на хейтъри но... егати и корупцията
И аз не мога да разбера защо му забраних аватара, беше му само 900 КВ.
DeViL написа:admin ми ако не се лъжа има и по големи аватарс ... дори и преди съм бил с по голям... и никой нищо не ми е казвал..
Самият факт,че ти е забранено да си слагаш аватар те оборва напълно.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Така параметрите са арни , на мен не ми пречи да има големи аватари но има хора с ограничен трафик и не е гот само от аватарите да ти се запълват едни 20 - 30 % нали ...
Degra написа:Така параметрите са арни , на мен не ми пречи да има големи аватари но има хора с ограничен трафик и не е гот само от аватарите да ти се запълват едни 20 - 30 % нали ...
Мдам, а твоя е 30 кб Поне нарушителите да не викат "не нарушавайте правилата".