Училище!!!

Нещата от живота

Липсва ли ви?

Да
23
39%
Не
36
61%

Общо гласове: 59

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Hitrusha, точно затова съм сигурен, че няма да ми липсва даскалото. :)

Няма абсолютно никакъв кеф за мен там.. Не желая да се виждам със съучениците, защото са крайно противни. Не се събирам с тях и т.н. Има го само гадното чувство и досадата от уроци и изпитвания.. :roll:

Ще видим бъдещето какво ще ми покаже, може пък и да е още по-зле висшото ( което не ми се вярва :Д ) , все пак винаги може по-зле .. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Re: Училище!!!

Мнение от THE KING OF TIME »

warhammer87 написа:
Bagerista_Boy написа:Напоследък се замислих... Само на мен ли ми липсва училището? Щото в момента няма търпение да почне, щото рядко се виждам със съучениците, щото или са некви селяни и са на село(Пазарджик, Перник, Пловдив ит.н) или живеят на майната си (Младост, Плиска, Надежда и т.н.)... Та, липсва ли ви у-щето?

Бас ти държа че нямаш повече от 12 години
П.П lock

Ако Плиска е на майната си.. :roll: . Цццц, много си зле човек, много. У кое село живееш бе :roll: .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

мини руло написа:Аха, имаш право, Varggoth .. това е нещо, което и на мен ли липсва .. обикалянето зад люлинските блокове .. ала-бала
Нищо, 15-ти що дойде, рано или късно ;p

Даже сме си направили уговорка да съберем пари за кисия за 15. Септември.

Прочее, това е много social experience с това търсене на масури по време на ходенето на даскало... По тоя начин човек се запознава с целия град... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Duke

Мнение от Duke »

...
Fenrir

Мнение от Fenrir »

The Chameleon написа:Hitrusha, точно затова съм сигурен, че няма да ми липсва даскалото. :)

Няма абсолютно никакъв кеф за мен там.. Не желая да се виждам със съучениците, защото са крайно противни. Не се събирам с тях и т.н. Има го само гадното чувство и досадата от уроци и изпитвания.. :roll:

Ще видим бъдещето какво ще ми покаже, може пък и да е още по-зле висшото ( което не ми се вярва :Д ) , все пак винаги може по-зле .. :)

На абсолютно същото мнение съм. :wink:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
DJ Heat

Мнение от DJ Heat »

Duke написа:Липсва ми училището. :( Ама много. От другия месец съм студент, а това можеше и въобще да не ми се налагаше, ако ме бяха взели на хубава работа, тази, която исках. Чаках цяло лято да намеря това, което търся, но в Благоевград алтернативите са кофти или поне не отговарящи на моите кртитерии... и се отказах; почнах временно работа, само за лятото, разбира се - в един склад за храни, защото поръчките, които изпълнявам са малко. Сега ще уча... и не знам дали ще имам свободно време... може би след първия семестър ще се прехвърля задочно, та да си имам и свободно време за забавление, и за учене, и такова за работа.. Въобще - гадно ми е. Не искам да съм студент, въпреки че винаги в последствие се отричам от последното. :(

Охооо Дюкенщайн, де се губиш? В ЮЗУ ли ще учиш? :D
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Varggoth написа:
мини руло написа:Аха, имаш право, Varggoth .. това е нещо, което и на мен ли липсва .. обикалянето зад люлинските блокове .. ала-бала
Нищо, 15-ти що дойде, рано или късно ;p

Даже сме си направили уговорка да съберем пари за кисия за 15. Септември.

Прочее, това е много social experience с това търсене на масури по време на ходенето на даскало... По тоя начин човек се запознава с целия град... ;р

Има нещо вярно ..
А btw аз имах предвид 15 тоя месец .. тогава ще ми донесат ..
И идеята ви е добра, да .. :D
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

The Chameleon написа:Няма абсолютно никакъв кеф за мен там.. Не желая да се виждам със съучениците, защото са крайно противни. Не се събирам с тях и т.н.

Нямам какво повече да добавя.
Negative Frequency Entity.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Nordvargr написа:
The Chameleon написа:Няма абсолютно никакъв кеф за мен там.. Не желая да се виждам със съучениците, защото са крайно противни. Не се събирам с тях и т.н.

Нямам какво повече да добавя.
Emo heads :D
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Как ще ми липсва бе повече от половината не мога да ги гледам ебати прошляците , ще ми липсва аре бегай от тука ... Като студент изживявам най-яките си години и им се отдавам максимално заеби училището ...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Degra написа:Как ще ми липсва бе повече от половината не мога да ги гледам ебати прошляците , ще ми липсва аре бегай от тука ... Като студент изживявам най-яките си години и им се отдавам максимално заеби училището ...

:!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Jeanette

Мнение от Jeanette »

"Боклуците" в училището ми ми идват в повече, че да си губя времето, дори, за да мисля за тях. ;)
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

От една страна ми липсва да редя всичките турци в даскало, но от друга ми писна да ме изключват от даскало, и да съм при директора през ден...Фъкин Шит

П.П.Абе aмини руло и Varggoth, защо не си отглеждате???
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

ъъъ, не ми липсва...
.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.

Бтв, забелязвате ли нещо? Тези, които го 'мразят' са само ученици/твърди аутсайдери. Тези, на които им липсва са от завършили нагоре. Да виждате врътката?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Еми не, на мене пък ми липсва, писна ми от тая тъпа ваканция в тая шибана София пред тоя шибан комп и скуката,с която трябва да се боря сам, искам да си видя класа.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Твърд аутсайдер може да си бил ти акъле, не ми съди кой какъв е по това дали го харесва училището, всички са ми противни и отвратни но не ми пречеше да съм бил на всеки купон и да съм изебал повечето момичета от класа, ум да ти зайде а ?
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Degra написа:Твърд аутсайдер може да си бил ти акъле, не ми съди кой какъв е по това дали го харесва училището, всички са ми противни и отвратни но не ми пречеше да съм бил на всеки купон и да съм изебал повечето момичета от класа, ум да ти зайде а ?

:lol: :lol: :lol:

Леко да се не напикаш :lol: :lol: :lol:

На мен не ми липсва, поддържам си връзка с класа, виждам си се с тях - екстра ми е :) И определено не скучая, не искам да свършва тая ваканция :Р Безкрайни празници, ах, какви безделници...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

God of Gods написа:Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.

Бтв, забелязвате ли нещо? Тези, които го 'мразят' са само ученици/твърди аутсайдери. Тези, на които им липсва са от завършили нагоре. Да виждате врътката?

Не съм аутсайдер, но то това не ми пречи да не го обичам.
.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

God of Gods написа:Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.

Врътката омежи не мисля, че я виждам. :) Факт е, че съм аутсайдер, но това е така защото АЗ го искам, а не защото те не ме искат. След като са ми много под нивото, каква работа имам при тях ? Та аз един обикновен разговор не мога да подхвана. :) Така че.. дори и аутсадерите да мразят даскалото, не ти виждам замисъла..
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор