Ти си ебати тъпото дете,заклевам се.Gh0s7-r1d3r написа:Алминатор що не се скриеш бе " имам 2 тъ хенд чука във всяка ръка а бе аз кога почнах да играя лол в пирадски сервер ти си се учил на халф лифе бе
They just keep coming and comig...
Лайнар.И аз играех в Кийт преди.И бях един от най-добрите и уважавани там.Gh0s7-r1d3r написа:Ми Кеате първият пирадски БГ сервер ама ти си леко нуубче и си бил сигурно на 8г и не си знаел за какво става на въпрос. БТЛ в какъв сървар играеш ти ?? Килл 1лвл МОБ и БАААМ 70 лвл и половината таланти нестават нали ?
|
|
| 
Виж сега,нуубе,за мен WoW е една измишльотина,аЦки тъпа и истински убиец на мозъчни клетки.Ето виж какво е направила с теб-виж си правописа,драги.Gh0s7-r1d3r написа:Вервай си още нуубе
Ами ако го питаш как се казва и той ти отговори "Иван" сто процента съм сигурен,че ще има поне пет грешки.Orange.LabeL написа:Ако успееш да напишеш един пост с по-малко от 7 правописни грешки ще ти кажаGh0s7-r1d3r написа:Оранге ако незнаеш първия кеате беше пълен с бъгове и щом знаеш толкова къде се биеше наи много за левели и какъв беше най-пополярния бъг ?