ivanatora написа:M O N S T E R K I L L L L L L - 6 бота (Skilled) = 6 хедшота с Ripper
хах горкото,аз съм правил и годлайк,ма без хакове
btw,аз се пиша bayy
Bator Zong написа:Целта на темата е да споделите какви са вашите постижения (това не е точната дума ама как да е) в дадена игра примерно аз съм цепил суратя на пилот на хеликоптер през джамо на battlefield 2. *.* Постижение е също ако сте направили 30 млн. точки на пинбол, или сте убили 2 бота с хедшот едновременно (правил съм го), такива работи.
Бе ти луд ли си ве чиек да превъртиш NFS U2 и Silent Hill 4 за 100-120 минути,и да видя невярвам.Twisted Metal 3 и 4 за 120 мин и двете пак ти казвам успех.По темата-SvR 2006,2007 - превъртени в деня на излизането с всичко отворено.Bully толкова ме зариби че за около 20 часа я превъртях,голяма игра.НФС Картон - 533 км/ч личен рекорд,знам че има и много по големи но за мен си е рекорд.Контра 1,6,7 без да умра и един път превъртени(тея игри ги знам наизуст понеже като малък с един фр по цял ден само контра играехме и понеже бяхме на една от новите НЕС-ове и падовете бяха като на СЕГА и стрелбата беше с Х и на палеца ми всеки ден имаше белег Х който дълго не се махна),на гравити дифайт 1 минах първо ниво за 3 сек(2.Charger ex написа:Превъртяни :Twisted Metal 3 & 4 (100-120 минути на последна трудност),Syphon Philter,Metal Gear Solid,Dinno Cryssis 1&2,Legend,Parasite Eve,RE NEMESIS и други....за PSОne.
RE 4,RE Code Name:Veronica X - PS2
Drakan,Heavy Metal F.A.K.K. 2,Apocaliptyca,Encave,Blood Rayne,Blade Of Darkness(всички герой),FreeLancer,Onimusha,Divine Divinity,NOX,Trone Of Darkness,Dark Stone,Prince Of Qin,NFS от 5 нагоре без Carbon(щото е тъпа)...Hidden & Dangerous 2,Call Of Duty 1&2,Medal Of Honnor(всичко що има),Red Faction 1 & 2,Alone in the Dark 4,Silent Hill-ALL,
Nightwisher написа:Вкарвал съм гол на FIFA 2006 почти от центъра с горна греда (на тренировка), а на 2002 World Cup от почти същото разстояние със задна ножица (тва по време на мач).
Wh!5p3r написа:Бе ти луд ли си ве чиек да превъртиш NFS U2 и Silent Hill 4 за 100-120 минути,и да видя невярвам.Twisted Metal 3 и 4 за 120 мин и двете пак ти казвам успех.По темата-SvR 2006,2007 - превъртени в деня на излизането с всичко отворено.Bully толкова ме зариби че за около 20 часа я превъртях,голяма игра.НФС Картон - 533 км/ч личен рекорд,знам че има и много по големи но за мен си е рекорд.Контра 1,6,7 без да умра и един път превъртени(тея игри ги знам наизуст понеже като малък с един фр по цял ден само контра играехме и понеже бяхме на една от новите НЕС-ове и падовете бяха като на СЕГА и стрелбата беше с Х и на палеца ми всеки ден имаше белег Х който дълго не се махна),на гравити дифайт 1 минах първо ниво за 3 сек(2.8),на The Warriors пребих 34 човека сам заради бонус мисията,ама беше голям ад,пот,нерви и към 20 рестарта.Близо 14 часа нонстоп Миднайт Клуб 3.Има и още ама за тия се сещам,то повечето стават ей тей без да ги имаш за цел а и аз не играя за да правя някви рекорди а за да врътна играта :wink:
E за двама сме я превъртали за около 90 мин. без никви чийтове аз със Спектъра а другия с Тъмпър.Въпроса е сам да я врътнеш,то двама е най лесно и на последна трудност ама я сам.Не казвай че несъм постигнал като незнаеш понеже съм един от бигест феновете на тая поредица,имам всички части - 1,2(оригинална),3(оригинална),4,Small Brawl(all chars open+Trapper&Piecemeal),Black(all chars open+Minion(оригинал)),Head On(тая я заебах понеже ПСП-то ми се скапа нещо и несъм я играл много).Charger ex написа:Wh!5p3r написа:Бе ти луд ли си ве чиек да превъртиш NFS U2 и Silent Hill 4 за 100-120 минути,и да видя невярвам.Twisted Metal 3 и 4 за 120 мин и двете пак ти казвам успех.По темата-SvR 2006,2007 - превъртени в деня на излизането с всичко отворено.Bully толкова ме зариби че за около 20 часа я превъртях,голяма игра.НФС Картон - 533 км/ч личен рекорд,знам че има и много по големи но за мен си е рекорд.Контра 1,6,7 без да умра и един път превъртени(тея игри ги знам наизуст понеже като малък с един фр по цял ден само контра играехме и понеже бяхме на една от новите НЕС-ове и падовете бяха като на СЕГА и стрелбата беше с Х и на палеца ми всеки ден имаше белег Х който дълго не се махна),на гравити дифайт 1 минах първо ниво за 3 сек(2.,на The Warriors пребих 34 човека сам заради бонус мисията,ама беше голям ад,пот,нерви и към 20 рестарта.Близо 14 часа нонстоп Миднайт Клуб 3.Има и още ама за тия се сещам,то повечето стават ей тей без да ги имаш за цел а и аз не играя за да правя някви рекорди а за да врътна играта
Не съм писал,че NFS U2 се превърта за 100-120 минути,нито за Silent Hill 4(макар,че за нея стига и един след обяд - за Silent Hill 4 )...Twisted Metal 3 се превърта за около 100 минути от двама(играехме Warhog и Spectre,а с парола за Minion - по десетина минути на ниво).Twisted Metal 4 дори и за по-малко...явно не си схванал или аз не съм го написал както трябва(за мен няма значение,мразя да споря).
Казвам 100-120 минути не общо,а поотделно за всяка игра...
БУМ ....
П.П. :"Не е културно да се пожелава успех в нещо,ако ти самия не си го постигнал."
Wh!5p3r написа:E за двама сме я превъртали за около 90 мин. без никви чийтове аз със Спектъра а другия с Тъмпър.Въпроса е сам да я врътнеш,то двама е най лесно и на последна трудност ама я сам.Не казвай че несъм постигнал като незнаеш понеже съм един от бигест феновете на тая поредица,имам всички части - 1,2(оригинална),3(оригинална),4,Small Brawl(all chars open+Trapper&Piecemeal),Black(all chars open+Minion(оригинал)),Head On(тая я заебах понеже ПСП-то ми се скапа нещо и несъм я играл много).