[FFF]Flaming One написа:@Irenicus - никога не съм играл, не знам какво имат предвид и двамата Да се уточнят
Никога не си играл Тотал Уър? Т'ва е голям пропуск
Намери си поне една игра от поредицата
Наистина е много добра
Впрочем защо да не се гласува за поредици вместо за единични игри? По-добре ще е така
А ако не става... бруудуър има 3 гласа и старкрафт отделно има 1
[FFF]Flaming One написа:@Irenicus - никога не съм играл, не знам какво имат предвид и двамата Да се уточнят
Никога не си играл Тотал Уър? Т'ва е голям пропуск Намери си поне една игра от поредицата Наистина е много добра Впрочем защо да не се гласува за поредици вместо за единични игри? По-добре ще е така А ако не става... бруудуър има 3 гласа и старкрафт отделно има 1
дюд, защото анкетата е за игра не за поредица. Аз мога да ти изброя десетте мейнстрийм поредици, които ще участват в подобна анкета и даже мога и да ти кажа и коя ще спечели но това не е идеята
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
zlostar написа:Company of Heroes - според мен е доста ламерско,че таз култова ртс остана недооценена от по вечето геймъри , сигурно защото няма орки и джуджета..... (аман от уоркрафтове)
иначе от горните не мога да излъча лидер и Command & Conquer 3 Tiberium ...,Dark Crusade и starcraft са страхотни
Тези заглавия просто са примерни! Ти можеш да дадеш глас за Company of Heroes. И не си прав! В C&C3:TW няма никви орки и джуджета, а има толкова много фенове Просто CoH за някои е по-тъпичка, но твойто си е лично мнение