Уф, честно казано нямах намерение да продължа да пиша в темата. Най-малкото - крайно много ме мързи. Но явно се налага (T.T)
NaS, почвам от теб. Игрите на Близ през последните десет години, нали? Я сега да погледнем някое друго геймстудио. Ей така, от чист кеф дай да видим ЕА - за последните пет години те всяка година пускат FIFA, NBA, NHl. Само за пет години са пуснали повече игри, отколкото близард за десет. Хмм, интересно? Да не говорим че пускат и бая други. Която и друга голяма фирма да погледнеш ще видиш, че пускат бая повече игри от Близ.
Ми то и във всяка ФИФА има прогрес... по-добра графика, трансфери и др.
Момче, 'уред ли си? По-добра графика - дудурци. Я има някое сменено пикселче, я-не. Трансфери? Ми, всяка година по 80$ за да играя с най-новия състав на отбора? Ммм, това не се ли прави с пачове? Ето тук се вижда желание за печалба. Всяка година - леко, наблягам на
леко изменен продукт, струващ точно толкова колкото миналогдишната версия.
Я виж по-горе... колко пари са изгълтали от останалите си 2 поредици?
Сравни продълженията на Близ с продълженията на ЕА. Разликата майче е очевадна, а?
Далеч не беше първата
За Уар3 и героите. Не е първата, но беше първата която все пак наистина добре ги вплете в геймплея и ги превръщаше в жизненоважни за играта.
Я не се излагай
В УоУ няма нововедение
Близард просто са се опитали да съберат доброто от предхождащите УоУ ММО игри (и не са се справили зле)
Но понеже предхождащите я ММО игри не са получавали такава реклама много хора като теб не знаят че в УоУ няма нищо ново
А самия факт, че е събрала най-доброто от ММО жанра не я ли прави качествена игра? Не я ли прави един вид революция, защото е първата, която успешно събира на едно място всички добри елементи на ММо жанра?
Виж най-горе
Чо да видя, бря, чадо? Чо да видя?
1.В България не се цикли само Старкрафт и Уъркрафт
Извинявай, забравих CS.
Ти всъщност какво играеш? Кажи ми една стратегия, която играеш, моля ти се. Нека видим колко известна е тя, а?
Cantodea, говорим си за инди разработчици или за сблъсък между големи компании? За индитата съм склонен да се съглася, но като че ли е нормално хората да не са готови да се доверят на малки фирми, с малко опит? Дори и да бяха пръснати милиарди за реклама, дали тези игри все пак щяха да са достатъчно популярни? Може на мен да ми има нещо, но като гледаш скрийншотове на Даруина и лека се стряскам.
За да не кажете нещо напомням, че настоящите големи фирми също са почнали като гаражни студия, нали? И ги вижте сега. Важното е да си кадърен, да имаш идея и постоянство,
Paul Wall, неинформиран не съм. Мнението ми е, че Близард са крайно кадъри и всичките им игри са хитове, защото са добри, а не защото самата фирма е някаква капиталистическа акула, която погълва всичко наоколо и бълва само продължения. Уар3 - героите такива, каквито са там някъде другаде виждал ли си ги? Едиторът за кари, дори - подобно същество в друга игра виждал ли си? Това си е самостоятелен уред за модване, който, моля да се отбележи, идва безплатно с играта. Лесен за употреба и т.н, и т.н. Уаркрафта събира всичко най-добро в RTS жанра и резултатът е най-малкото революционен. Може и еволюционен да е, 'се тая, идеята е същата.
Уоу е опит за направа на ролева игра, а Уоркрафт3 не нищо друго освен опит да се добавят такива, ролеви елементи към стратегия.
За УоУ може би е редно да спра да пиша, все пак, тъй като реално не съм я играл. И принципно не се интересувам особено от ММО игри, просто ме дразнят разните анти-близърдски мнения.
Но за Уаркрафт - абе, ти сам усещаш ли се, че си написал феноменална глупост? "Уоркрафт3 не нищо друго освен опит да се добавят такива, ролеви елементи към стратегия". Keep dreamin', kid.
Да сравняваш Диабло с Балдурския Гейт - ми, тъпичко е, не мислиш ли? И между другото, на запад правят разлика между хардкор и хак'н'слаш РПГ. Това че в България средностатическият геймър е олигофрен - това си е наш проблем, не на Близ.
Между другото играта до някаква степен е такава, каквото геймърите си я направят. За УоУ има роулплей сървъри, нали? Не съм ги виждал, но предполагам, че не отстъпват особено много на повечето ролеви игри на Bioware. Най-малкото, защото играеш с живи хора, защото имаш един все пак доста голям свят, при това с нелоша история.
За сравнение между стареца и блитцкрийг също не може да се говори, защото са различни като жанр игри. Между другото, и блицкрийг се играе назапад, при това немалко.
Вивенди Юнивърсъл са за да тях все пак - Евреи и Масони....
Дееба, Зубро е навсякъде, обаче!