@Pennywise
Според превюто във PCMania 6/2005 играта ще е Action RPG
My mistake.Но някаде(мисля, че точно в списанието), бях видял скрийншот от first person...Може и да бъркам.
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Ще може да се играе както от 1во, така и от 3то лице, а като жанр е Action RPG/Hack 'n' Slash. Мултито ще е ММО със 10$ месечни... за повече инфо - Цък
Едит: нещо което ми фана окото - While it has been stated on the PC Gamer magazine that Hellgate: London will support Windows Vista and DirectX 10, Flagship Studios has made repeated statements that the game will run perfectly well on Windows XP and DirectX 9 based systems. The game is said to be capable of running just as easily on computers as old as 4 years old with some settings disabled.
Май ще е доста добре оптимизирана.
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
Бе, верно, че на гладиаторите работата им е била да се млатят, а не да четат или в краен случай разсъждават, ама... Ебахти, то навсякъде пише, че First Person Mode-а ще е само за пуцащи оръжия.
Играта е много добра, почти перфектна според мен в някои отношения... и едно от тези отношения е оптимизираността. Е, преди да излезе пълната версия, не можем да говорим кой знае колко прибързано, но на моя полуслаб компютър играта вървеше перфектно с половината от благинките на макс и на висока резолюция. Първото нещо, което си казах, е "Евала, че не е игра от чистак-бърсак новите, дето ти искат Core 2 Duo, 2GB RAM i GFX 8800 като минимални изисквания". Е, екшънът в началото беше леко пасивен, но това се очаква като начало, нали? По-нататъка ще са ордите от зомбита на екрана. Игрицата ми хареса много, и я очаквам с огромно нетърпение. Дай Боже да излезе по-скоро.
А, да, като начален герой избрах Blademaster. Просто меле героите в RPG игрите винаги са ме привличали.