Glory fuckin' be to the Horned Knjaz.
-
Хамхъх... Княза днеска навършвал още една година. Лошо нещо е остаряването, а. приятелю?
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, ала-бала... абе, всичко банално, за което се сетиш. Пиене, пари, жени, коли, фабрики за презервативи... за лично ползване, естествено... и частен самолет. Друго не ти трябва, вервай ми, на мен поне засега ми вършат добра работа...
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, ала-бала... абе, всичко банално, за което се сетиш. Пиене, пари, жени, коли, фабрики за презервативи... за лично ползване, естествено... и частен самолет. Друго не ти трябва, вервай ми, на мен поне засега ми вършат добра работа...

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
- Цар
- Обратна връзка:
†Soul Hunter† написа:Пиене, пари, жени, коли, фабрики за презервативи... за лично ползване, естествено... и частен самолет. Друго не ти трябва, вервай ми, на мен поне засега ми вършат добра работа... :)
Ех, благодаря за благите поздрави. Жалко само, че повечето от тях, дори и да можеше да станат реалност, нямаше да са ми от полза.
Просто защото нито пия, нито ми трябва друга жена, нито някога бих имал нужда от кола, най-малкото защото просто не мога да ги понасям, а колкото до презервативите - никога не ги ползвам и в единайсетте месеца на връзката ми не съм имал проблеми, така че не смятам, че ще имам и за напред.
Виж, парите и самолета бих имал за какво да ги използвам. Или поне ако си имам и личен пилот...
ПП
Казим написа:Immaterium написа:Честит Рожден Ден братко. Пожелавам ти много успехи във живота и малко разочерования колкото за вкус. Бъди верен на себе си и най-вече на НОД. Изкарай си максимално добре и забрави за грижите поне през този ден :) .
Долу NOD, само GDI. :D
Пепел ти на езика...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Честито,Княже!Да си жив,здрав и да пишеш във форума дълго. 

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
- Обратна връзка:
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Glory fuckin' be to the Horned Knjaz.
Nattestid на 29 Април в 00:00 написа:Честит ти рожден ден...
Нищо не си изтървал, Firzen.
Прави 17.
Знам, че не съм му адвокат.
-
- Цар
- Обратна връзка:
The Grim Reаper написа:Не знам защо, но...
Честит рожден ден.
Ти не правеше ли 18? ^^
Благодаря за което - трябва да знаеш, че го оценявам. Най-вероятно поради същото, незнайно и за двама ни, нещо. ;р
А, и не - на 17 станах. :)
ПП
Пожелавам ти да имаш само това, от което имаш нужда.
И на теб благодаря, надявам се все по-често и по-често вече да се случва това, което ми пожелаваш...
Празненството... Нямаше такова. Честно казано, в близките седмици съм имал в пъти по-празнични дни от този - просто този емблематичният ден. Днес си излязох някъде към два на обяд и дори нямах желание да се прибирам у дома по-късно от нормално. Може би просто не съм искал да изстрелям куршумите си в толкова обикновен ден. Може и друго да е...
Колкото до ICQ - ползвам си го, дори го ползвам всеки ден. Просто винаги го включвам в един момент, проверявам кой е онлайн и ако няма никой - го изключвам.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Till.Lindemann