Височина : 178 см
Много съм куц на баскет
Хаха кой го казва-Реконекто Педерасто дела Спамеро.Drizzd написа:Аре ся стига спамихте , тъп АЛминаторе ще си затвориш ли човката спамер смотан да та иба баскетбола е ВЕЛИКА игра ще те иба в идиото . Е момчета какво стана има ли някой от Варна?crisbeto написа:FU we спамер тъп да ти серем на спамовете стига си прецаквал хубавата тема за един от най-великите спортове1 предопреждение написа: Аз предлагам да е в леглото на майкати там терена е крив ама цицките са супер!![]()
П.П Ти сигурно си някакъв рахид който не е пипнал топка през живота си
Аз съм пълен нууб. Ама кво ти дреме - както казах по-горе, важното е да обичаш игратаScar написа:Аз преди неколко години тренирах ама се отказах щото мн малко време ми оставаше да играя + тва няма кошове в квартала и не можех да цъкам изобщо освен на тренките та сега съм станал супер зле на тоа спорт,ама ако приемате и нубове ще дойда.Тъкмо ми се е дояла цаца след тва тъй чее...
Аз пък съм 1,92Drizzd написа:Аз съм 186GrubbyHouseDude™ написа:Алминаторе,ти не беше ли от другаде?Алминатора написа: Аз предлагам да е в Левски![]()
Там също кошовете си ги бива.
П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме!
П.П.2.Висок съм 182.и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аз съм от Пелник. Ама кажете първо колко сте високи,тренирате ли някъде и на колко сте години да не стане някоя смешка и принерно некви като никсана да заидватРоманс написа:От Пелник?
И аз съм готов в неделя, както вече знаешDisturbеd написа:Шшш, кажете деНеделя ок ли е? Оти аз съм безделник и съм свободен неделя
Ми и аз тренирам в Минъор Перник,само че футбол,но не отказвам един баскетLеader написа:Аз съм от Пелник. Ама кажете първо колко сте високи,тренирате ли някъде и на колко сте години да не стане някоя смешка и принерно некви като никсана да заидватРоманс написа:От Пелник?.Аз съм 186 тренирам в миньор перник и съм на 15 години ама неделя не става щото така,така че ако може другата седмица