VEESE написа:GrubbyHouseDude™ написа:Аросаlypse написа:GrubbyHouseDude™ написа:Marti_)_ написа:ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде
Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве?

Мерси на всички пичове!Уникални сте!
П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш!
Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално

Да си видял да се обиждам някой друг член на форума и да му спяма в темите и да го псувам ? НЕ !! Защото теб та мразя още от както бях 100 поста бе пача нещасна всички тук са пичове (с 1 2 изключения) боли шпека за тва дали ма псуваш или ма мислиш за идиот .
Както казва един наш съфорумник :
Би си пичката

Ти си кретен и подлизурко.
Мега идиот.Не искам да се изрязя погрешно,но само ако си мислиш,че можеш да ме затъпиш-лъжеш се.За това се изисква акъл.
Сега,повтарям-поне сега използвай мозъка си и спри със спама.

Няма да е лошо.
П.П.Таймс Ъп-Тфа съм го гледал в Another Gay Movie

Tи всъщнос,нямаш рожден ден защото педали празнуват по 2-пати в годината.А и винаги сам се чудил по-колко се ебе един тъп педал.
Ти си :
Изросен,посрбрен,дебел,циганин,ПЕДЕРАССССССССС.Ти сигорно си в либен в оня зис ли беше или нещо подобно и сте се ебали вече!нали!
Да довърша :
Педал си педал,но вече си 9 годишен педал нали!Шибано копеле,дано след като наебат майкати и тебе да те наебат ама докат умриш!
Веднага се забелязва,че това е или Апокалипсиса с друг ник или ония дето го баннха снощи.Ей идиоти,поне като опитвате такива номерца използвайте главите си.Идиоти.
Алминатора написа:Ми който няма кур-с шпека се ебава.
Пък и ако имаше капчица достойнство щеше да ти пука.
Ал,тука си напълно прав,но нали знаеш-няма ли акъл,няма и достойнство.
@Романс,прав си.Така и ще направя.Мерси за пожеланията.Сега ще изкарам добре,ама иначе утре ше се празнува.
@InLoVe-Марте,леко,баце,не те бива в лъженето,не мислиш ли?