Да живеее МЕТАЛА
-
----------
Да бе, тва чалгата за всичко е виновна...Vermic написа:Ами да за човек като тебе сигурно не се очудвам ако това на аватара си ти твоя снимка споко чалгата чакави олигуфрени ги ражда спох няма да се оправиш...Nixon написа:Това метала е много тапа музика само крещят някакво аиаяаяаиалялиа и това е![]()
тъпооо
оф боже!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Виж ся мои човек тоя олигодух на къф ти прилича на метъл ли ???Сигурно то ти явно бая си му удряш по някой куучек...Оф Боже тъп е народа Боже...Bator Zong™ написа:Да бе, тва чалгата за всичко е виновна...Vermic написа:Ами да за човек като тебе сигурно не се очудвам ако това на аватара си ти твоя снимка споко чалгата чакави олигуфрени ги ражда спох няма да се оправиш...Nixon написа:Това метала е много тапа музика само крещят някакво аиаяаяаиалялиа и това е![]()
тъпооо
![]()
оф боже!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Не е той на аватара.Ето го истинския човек а тоя никсън е само некъв дришльоVermic написа:Ами да за човек като тебе сигурно не се очудвам ако това на аватара си ти твоя снимка споко чалгата чакави олигуфрени ги ражда спох няма да се оправиш...Nixon написа:Това метала е много тапа музика само крещят някакво аиаяаяаиалялиа и това е![]()
тъпооо
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ОМФГ ми да това е тои на снимката ники свалячаLеader написа:Не е той на аватара.Ето го истинския човек а тоя никсън е само некъв дришльоVermic написа:Ами да за човек като тебе сигурно не се очудвам ако това на аватара си ти твоя снимка споко чалгата чакави олигуфрени ги ражда спох няма да се оправиш...Nixon написа:Това метала е много тапа музика само крещят някакво аиаяаяаиалялиа и това е![]()
тъпооо
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Сега остава мистерията дали лорд оф дъ дримс,ники сваляча и сегашния "никсън" са един човекVermic написа:ОМФГ ми да това е тои на снимката ники свалячаLеader написа:Не е той на аватара.Ето го истинския човек а тоя никсън е само некъв дришльоVermic написа: Ами да за човек като тебе сигурно не се очудвам ако това на аватара си ти твоя снимка споко чалгата чакави олигуфрени ги ражда спох няма да се оправиш...![]()
Бях баннат за около 2 месеца и сега като се връщам-в какво състояние намирам форума?!?
Поне 10 пъти по-нафлуден
С 10 пъти повече "генгстъ"
100 пъти повече ненужни теми и то от най-печените форумци.
Може ли да стане по-зле?
Кво става с вас,бе,хора?Бяхте свестни а сега?
Мене ми дойде в добре тоз бан и се осъзнавам ама май на по-голямата част от форумците им трябва едничък само за 1 месец.
Уважавах ви.
Язък.
Поне 10 пъти по-нафлуден
С 10 пъти повече "генгстъ"
100 пъти повече ненужни теми и то от най-печените форумци.
Може ли да стане по-зле?
Кво става с вас,бе,хора?Бяхте свестни а сега?
Мене ми дойде в добре тоз бан и се осъзнавам ама май на по-голямата част от форумците им трябва едничък само за 1 месец.
Уважавах ви.
Язък.
-
Село
С нетърпение чакам стичето за пънка

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко