PCM web2
Бива си гоKay написа:За зимата.И не съм го правил с Фотошоп
[img=http://img300.imageshack.us/img300/8758/pcsnowwc0.th.jpg]
Пука ми, че ми дреме
- Edwin Odesseiron
Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни
Честно казано мисля, че PCM екипа може да помисли над възможността да го замени логото с някое леко модифицирано, понеже така ми привличат окото и ми става приятно да ги гледам, а сегашното просто го... забелязвам.
И поздравления на бобакин - логото кърти, но цветовете просто не са PCM
Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа
) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете.
Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилия
В началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове.
Това ми е идеята, но мисля, че ще разкърти феновете
Честно казано мисля, че PCM екипа може да помисли над възможността да го замени логото с някое леко модифицирано, понеже така ми привличат окото и ми става приятно да ги гледам, а сегашното просто го... забелязвам.
Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа
Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилия
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Edwin Odesseiron
Бива идеятаExistence написа:Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни![]()
Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете.
Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилияВ началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове.
Само че вместо батерии на победителя могат да му подарят списанието безплатно
4лв едно лого не е лоша далавера
I'm busy, okay? I'm busy!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
То щото голям труд да пишеш на списанието, че да спечелиш батерииСмразяваща Луна написа:Аз пък смятам, че не трябва да има награда за спечелилия. Той 'щото голям труд ще е положил, че и награда ще му трябва... ;р
Или да напишеш разказ, голямата работа - ма на, интелектуален труд. Па и увеличава състезателния дух
EDIT Гледам и си мисля, че админа никога няма да прочете това, щото май не се занимава с тия неща
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Благия Меч написа:Бива идеятаExistence написа:Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни![]()
Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете.
Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилияВ началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове.
Само че вместо батерии на победителя могат да му подарят списанието безплатно
4лв едно лого не е лоша далавера
Use Google Sucker