The Grim Reаper написа:Amen.Scar написа:Песента е ужасна.Никога не бих гласувал за нея...Айде сега който каже " Къв българин си ти бе ", да си завре слепия патриотизъм отзад...Не мога да кажа нищо хубаво за нещо сложено там по схемата за нашия човек...
Освен това, нека всеки гласувал за песента, просто защото е българска да си ебе майката.
Гласувайте за българската песен в Евровизия!
Това на аватара не съм аз :/
-
Damage san
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Абе тази Евровизия ще е адски оспорвана.гръцката песен е много добра и определено ще има преднина.А напук на всичко македонската също става,така че ще има напрежение.А на нашата колкото и да съм българин не и давам кои знае какви шансове.Може да стигне до полуфинал,ама натам..
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Amen x 2.The Grim Reаper написа:Amen.Scar написа:Песента е ужасна.Никога не бих гласувал за нея...Айде сега който каже " Къв българин си ти бе ", да си завре слепия патриотизъм отзад...Не мога да кажа нищо хубаво за нещо сложено там по схемата за нашия човек...
Освен това, нека всеки гласувал за песента, просто защото е българска да си ебе майката.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
И от мене!Vergil написа:Damage san написа:Получиха 12 точки и от мене
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Алминатора
- Обратна връзка: