Честито на печелившите
-
- Обратна връзка:
Аз бях за коцето калки.. но уви
Аз наскоро четох за тези двамата, които спечелиха - принципно свирели основно из Европа и по-малко в България.. тоест имат по-голяма популярност там... може би затова организаторите на Евровизия ги пратиха на финала

Твърде силно намирисва, да ти кажа..Scar написа:Може ли само да попитам как става тоя номер тея да са със 31 000 хиляди гласа а сички други под 5 000.Тука нещо ми намирисва на системата с "нашия човек"...
Аз наскоро четох за тези двамата, които спечелиха - принципно свирели основно из Европа и по-малко в България.. тоест имат по-голяма популярност там... може би затова организаторите на Евровизия ги пратиха на финала

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- SweetDream
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
AcTivE написа:Мале по-голяма глупост не бях слушал.
Мда,не може да се съчетава народна песен с техно ритми.Това е глупост.Аз бях за Калки,ама цъ.И на мен ми е интересно как тея двамцата имаха 31 000 глада а другите около 5000.НА нагласена работа ми замирисва

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:AcTivE написа:Мале по-голяма глупост не бях слушал.
Мда,не може да се съчетава народна песен с техно ритми.Това е глупост.Аз бях за Калки,ама цъ.И на мен ми е интересно как тея двамцата имаха 31 000 глада а другите около 5000.НА нагласена работа ми замирисва.Ама на конкурса ще си проличи.
Просто хората я харесаха най-много. Най-добра беше. Или по-точно най-малко зле. Е, и страхотна песен де, но за останалите трудно би гласувал някой. Изобщо.
-
Като цяло добър избор. Имаше една долу горе ми хареса, но не се сещам кой пееше
П.П. Радвам се, че не избраха Софи Маринова и Устата

П.П. Радвам се, че не избраха Софи Маринова и Устата

Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- [FFF]Flaming One
- Бижутера
- Обратна връзка:
абе може ли такава простотия?
тая песен в селската кръчма няма да я слушам,те на Евровизия я пускат
трябваше устата и софи да пуснат,поне нямаше да са последни......тия пущиняци дето ги класираха ще отпаднат сигурно още на първия ден

тая песен в селската кръчма няма да я слушам,те на Евровизия я пускат

трябваше устата и софи да пуснат,поне нямаше да са последни......тия пущиняци дето ги класираха ще отпаднат сигурно още на първия ден

След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Re: Честито на печелившите
Приятелю,
Ледник написа:Песента на спечелилите --- http://forum.lamez.org/index.php?topic=1436.msg8019
- Fearless to fly
- Обратна връзка:
Елица и Стоян са страшно добри. Песента им също. Просто бяха светлинни години пред останалите кандидати... А пък Калки... Хахах, поне да имаше нещо българско в представянето му. И да не беше копирал Руслана.
Призрачната сянка надолу полита,
пламъкът се стапя в нощта,
вълните поемат снагата извита
и остава само пепелта...
пламъкът се стапя в нощта,
вълните поемат снагата извита
и остава само пепелта...
- [FFF]Flaming One
- Gaahlskagg