Може би.Алминатора написа:Ледник,само да те питам защото тая материя ми е мътна,има ли други хора след тия от Аполо,които да са кацали на Луната?
Сериозно, не зная.
ПП: Ей, Елица и Стоян ги разбиха бре!
Гьобелс е предложил по-съвременни начини за контрол на информацията и за заблуда на населението от простото затваряне и убиване на неудобните, но така и не е успял да го постигне. САЩ ползват неговите методи на 100%. Мога да ти разкажа. Но той не е многознайко.Imoras написа:Може би някой от многознайковците ще предложи своята теория?
Доказателствата могат да бъдат подправени ( а и това често се случва). Аз съм поддръжник на друга теория - кацане на Луната е имало, но самият филм е подправен. Просто самите астронафти не са били така оборудвани, че да могат да направят такъв точен запис.THE KING OF TIME написа:Има много доказателства,че Армстронг въобще не е стъпвал на луната.В една книга имаше интригуващ материал по този въпрос.
Като казваш - не оправда очакванията ми нямаш предвид онзи път , когато беше заключено нали?Pantomime написа:Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не, тогава просто не влязохме.. няма какви впечатления да имам от нещо в което не съм влизал :>The Chameleon написа:Като казваш - не оправда очакванията ми нямаш предвид онзи път , когато беше заключено нали?Pantomime написа:Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми![]()
Аз , аз !!11 Айм феймъс.Дади написа:Някой някъде беше писал, че вече няма конспирации, тъй като всички са си разгадани от нас, гордото свръх-убер-ентелигентно нет-общество.
Определено си известенCode of Living написа:Аз , аз !!11 Айм феймъс.Дади написа:Някой някъде беше писал
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq