Omegа написа:ReCoNNeCt написа:аз не съм оня дет си е бръкнал в джобовете , а другия в ляво с тениската по която има оранжаво
п.п
още снимки изкате ли ?
доста възбуден се почувствах като ви гледах

OnePageLife написа:ReCoNNeCt написа:аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената
стадо малки фешънчета.... priceless!
Disturbеd написа:OnePageLife написа:ReCoNNeCt написа:аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената
Скачайте с кубинките по труповете им!
GrubbyHouseDude™ написа:Disturbеd написа:OnePageLife написа:ReCoNNeCt написа:аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената
Скачайте с кубинките по труповете им!
Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?!
Shadow' написа:Абе ако сте обвити от толкова куулнес, колкото са и хейтърските ви умения....абе заеби, всички сте педерасти, само аз съм пич. Умрете.
ПП Който ми цитира поста ще умре от старост на 27.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ReCoNNeCt написа:още една от мен
http://img339.imageshack.us/my.php?image=1wijulijo1.jpg