Що така?
Shadow' написа:Дай да си направим там някаква форумна игра->да издържим още 10 мин и стига.
ПП Подозирам че мненията ни дълго ще се задържат, не изглежда да е посещаван форума, особенно от админи
Отписвам ИП-то си до утре

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
ReCoNNeCt написа:Дааа и мен ма псуват на лс хахахахах вече получих 10 съибщения
п.п написах 15 теми то4но , скивате кво става , ам=дмините доста работа ги чака
Прай теми и давай ленкове, имам само едно ЛС

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Хаха, на мен пък ми писа Vesynka:
"az predi narejdah ,no nqma smisul taka ili inache shte poluchite bann ako iskate se regnete na nowo i pochnete da diskutirate v papkata za diskusiii shtoto s teq obidi nishto nqma da se postigne .. pone az sum opitwala"
Тя е една от нас!!!!!!!!
"az predi narejdah ,no nqma smisul taka ili inache shte poluchite bann ako iskate se regnete na nowo i pochnete da diskutirate v papkata za diskusiii shtoto s teq obidi nishto nqma da se postigne .. pone az sum opitwala"
Тя е една от нас!!!!!!!!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
ReCoNNeCt написа:bOtLik3 написа:ReCoNNeCt написа:Koйто е тоя Елате ми повече направо ма убива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да си признае уби ма ше се пукна от смях
Браво пич все така
Приятно ми е да се запознаем![]()
![]()
![]()
аре аз си лягам до утре вие до организирайт добре започваме вече ми пратиха 23 Л.С аре лека и утре като се вклучат още 20 30 души , започва патакламата аре лека
![]()
п.п моля админите да не заклучват темата да не ни развалят кефа
АДМИНЕ, АКО ЗАКЛЮЧИШ ТЕМАТА, ЗНАЧИ СИ ЧАЛГАЛЮБИТЕЛ И ЩЕ ТИ СЕ СМЕЕМ
Аре утре като се появя да сте обсипали чалга форума с мизерии, че аз ще бъда баннат
П.П. Някой има ли идея как се сменя ИП?