Диня с половинка сирене Дунавия, ммм. ;рXayzer написа:Мамка му, толкова ли нямам какво да правя, че си губя времето да разсъждавам, вместо да изям проклетото нещо с малко сирене!
Динята е зеленчук! Оборете ме!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Abdominal Pain
Браво, сега остана да разрешим мистерията кое е първо:Xayzer написа:От ботаническа гледна точка, динята е плод, защото съдържа семе в себе си. Но от ботаническа гледна точка тиквата, чушките, доматите, краставиците и други продукти, които ние смятаме за зеленчуци, също са плодове, а чистокръвните зеленчуци са марулата, зелето, морковите и др.
Всъщност, думата "зеленчук" няма научно обоснование, а кулинарно. Така че всичко спада до това как използваме даден продукт. За салати, манджи и туршии - зеленчуци, за сладка, мармалад, конфитюри и т.н. - плодове.
Добре, ама динята се използва различно, в зависомост от хората. В Сирия съм ял туршия от кора на диня. Китайците пък я пържат и слагат в манджи.
Така че динята е и плод и зеленчук. Извода от цялата история е - Мамка му, толкова ли нямам какво да правя, че си губя времето да разсъждавам, вместо да изям проклетото нещо с малко сирене!
Кокошката или яйцето?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Въпрос: Пука ли ти к`во е динята изобщо? Яде се, нали? Яж там и мирясвай.
P.S. Идиотщина кат` идиот. -.-
Няма спор. Кокошката.Abdominal Pain написа:Браво, сега остана да разрешим мистерията кое е първо:
Кокошката или яйцето?
P.S. Идиотщина кат` идиот. -.-
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
-
Abdominal Pain
Добре, ама защо кокошкато? Обоснови се.Countess Bathory написа:Въпрос: Пука ли ти к`во е динята изобщо? Яде се, нали? Яж там и мирясвай.Няма спор. Кокошката.Abdominal Pain написа:Браво, сега остана да разрешим мистерията кое е първо:
Кокошката или яйцето?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

- angelvr911
Защото във въпроса е на първо място.Abdominal Pain написа:Добре, ама защо кокошкато? Обоснови се.Countess Bathory написа:Въпрос: Пука ли ти к`во е динята изобщо? Яде се, нали? Яж там и мирясвай.Няма спор. Кокошката.Abdominal Pain написа:Браво, сега остана да разрешим мистерията кое е първо:
Кокошката или яйцето?
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
И аз казвам кокошката. Ето каква е моята теория:Abdominal Pain написа:Добре, ама защо кокошкато? Обоснови се.Countess Bathory написа:Въпрос: Пука ли ти к`во е динята изобщо? Яде се, нали? Яж там и мирясвай.Няма спор. Кокошката.Abdominal Pain написа:Браво, сега остана да разрешим мистерията кое е първо:
Кокошката или яйцето?
Нека се замислим върху това какво е кокошката. Тя е животно (птица), което дава живот, чрез снасянето на яйца. В случая кокошката е родител и може да я сравним с жената (дамите да не се обиждат). Следваики това сравнение, нека се запитаме какво е яйцето - то е една своеобразна външна матка с черупка (External HDU - HarD Uterus
Благодаря за вниманието.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Bagerista_Boy
Re: Динята е зеленчук! Оборете ме!
Главата ти е тиква! Обори ме!creator написа:Зеленчук като зелен
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
-
Abdominal Pain
Къв хумор...gospoTTT_boK написа:госпоТТТ, разбира се!!!Abdominal Pain написа: Кокошката или яйцето?
И все пак, за праотец на кокошките/петлите ли се имаш?
Логика.Abdominal Pain написа: Добре, ама защо кокошкато? Обоснови се.
-
Bagerista_Boy
ми имам поне малко повече мозък от тях... научно е доказано...Countess Bathory написа:Къв хумор...gospoTTT_boK написа:госпоТТТ, разбира се!!!Abdominal Pain написа: Кокошката или яйцето?
И все пак, за праотец на кокошките/петлите ли се имаш?
П.С. Пилешкото ми е любимото месо... да не би да съм канибал и да избивам своето племе? помогнете ми...
А, стига бе. ;]gospoTTT_boK написа: ми имам поне малко повече мозък от тях... научно е доказано...
E, па` знам ли те?gospoTTT_boK написа:П.С. Пилешкото ми е любимото месо... да не би да съм канибал и да избивам своето племе? помогнете ми...
P.S. Вид, не племе.
-
Село
Re: Динята е зеленчук! Оборете ме!
Много просто. Виждал съм тиква. Не е съвсем куха отвътре.KuzMan написа:Главата ти е тиква! Обори ме!creator написа:Зеленчук като зелен
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Но преди това, всичките земи, където растат дини, ще бъдат щурмувани от Червената армияKуц Пръч написа:Какви дини,бе?!?Радвайте й се сега на динката,защото скоро както се е тръгнало с тия "учени" (бивши фенове на Куейк 4 и LOL),ще направят динята със синя кора на бели точици и вместо семки вътре ще има рейлгън
EDIT:
Да те запозная с няколко игри, които играя:
Quake2
Warcraft3
Project I.G.I.
Delta force: Black hawk down: Team sabre
ИЗМИСЛИ НЕЩО И ЗА ТЯХ