A Walk To Remember
Sweet November
If Only
The Notebook
П.П. Моя фаворит е A Walk To Remember
Съгласи се че трябват и да имат последаватели.Imoras написа:Истинските майстори пазят тайните за постигане на истинско съвършенство![]()
Мерси за съвета.Всички много помогнахте.Използвах някои от похватите естествено по сериозните и нещо работата не стана.Измъкна се с номера че не искала да си разваляме приятелството и такива глупости.Въпреки всичко аз съм яката хлътнал затова няма да се откажа.Съветите мн ме радват продължавайте в същия духLonely ArchAngel написа:Не виждам нищо нередно в темата.![]()
Даже мисля че беше крайно време да бъде създадена таква тема(без да считаме на Казим темата за циците).
Идеята за кино е добра и ако е романтичен филм ще я. . . . предразположи да те възприема като "приятел"
(знаеш че винаги от там се почва).![]()
П.П. - Imoras и Алминатора - разкарайте присъствието си от темата. . .
Какво да ви кажа прави сте жените са много странно племе никога не можеш да ге разбереш напълно.Не съм се отчаял живота продължава.Просто съжалявам че хлътнах толкова здраво.Рансинг написа:Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?Lonely ArchAngel написа:ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея
I will never understand women...
Всъщност да хлътнеш не е лошото в случая. Това, че тя не отговаря на чувствата ти е прецаканото. Не се отказвай, пич. За всеки влак си има пътнициROONEY написа:Какво да ви кажа прави сте жените са много странно племе никога не можеш да ге разбереш напълно.Не съм се отчаял живота продължава.Просто съжалявам че хлътнах толкова здраво.Рансинг написа:Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?Lonely ArchAngel написа:ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея
Темата ми стана много приятна.Трябва по често съфорумци да споделят всякакъв вид трепети
Ха ха така си е но аз съм се насочил към точно този влак и ми си иска да го хвана.Just Hope написа:Всъщност да хлътнеш не е лошото в случая. Това, че тя не отговаря на чувствата ти е прецаканото. Не се отказвай, пич. За всеки влак си има пътнициROONEY написа:Какво да ви кажа прави сте жените са много странно племе никога не можеш да ге разбереш напълно.Не съм се отчаял живота продължава.Просто съжалявам че хлътнах толкова здраво.Рансинг написа: Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?
Темата ми стана много приятна.Трябва по често съфорумци да споделят всякакъв вид трепети
Тук си много, много прав. Има си златно правило, което гласи: "Никога с приятели". След това нещата могат да се прецакат дотолкова, че веднъж да загубиш гадже и втори път - приятел. Предполагам, че повечето, които следят темата, ще се съгласят с това.Imoras написа:Предлагам да забравиш и да си намериш някоя която НЕ ТИ е приятелка
По-лесно стават нещата