Любовни съвети

Вашите разкази и истории
Damage san

Мнение от Damage san »

Идеята на [FFF]Flaming One да я поканиш да гледате филм наистина е добра, ама The Wall не е най-подходящия в случая. По добре избери някой романтичен, аз лично ти препоръчвам тези:
A Walk To Remember
Sweet November
If Only
The Notebook

П.П. Моя фаворит е A Walk To Remember ;)
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Не виждам нищо нередно в темата. :roll:
Даже мисля че беше крайно време да бъде създадена таква тема(без да считаме на Казим темата за циците :lol: ).

Идеята за кино е добра и ако е романтичен филм ще я. . . . предразположи да те възприема като "приятел"
(знаеш че винаги от там се почва). :wink:

П.П. - Imoras и Алминатора - разкарайте присъствието си от темата. . .
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Lonely ArchAngel написа:П.П. - Imoras и Алминатора - разкарайте присъствието си от темата. . .
веднага след като ти освободиш света от съществуването си

освен това не разбирам къде девственик без шанс да промени статута си е тръгнал да дава любовни съвети
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Извинявай,но ти незнаеш нищо за мен и неможеш да кажеш какъв съм или какъв ще остана така че тази забележка беше неуместна от твоя страна.
Ти като си толкова голям любовник защо не помогнеш на момчето,а се правиш на интересен?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Edwin Odesseiron

Истинските майстори пазят тайните за постигане на съвършенство като очите си :wink: :D
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Imoras написа:Истинските майстори пазят тайните за постигане на истинско съвършенство :wink: :D
Съгласи се че трябват и да имат последаватели.
Нещо като нова религия. . . :wink:
Аватар
Edwin Odesseiron

:lol:
Е... да, ама не всеки срещнат става за последовател
Когато остарея и се сбръчкам ще си намеря достоен чирак :D
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Lonely ArchAngel написа:Не виждам нищо нередно в темата. :roll:
Даже мисля че беше крайно време да бъде създадена таква тема(без да считаме на Казим темата за циците :lol: ).

Идеята за кино е добра и ако е романтичен филм ще я. . . . предразположи да те възприема като "приятел"
(знаеш че винаги от там се почва). :wink:

П.П. - Imoras и Алминатора - разкарайте присъствието си от темата. . .
Мерси за съвета.Всички много помогнахте.Използвах някои от похватите естествено по сериозните и нещо работата не стана.Измъкна се с номера че не искала да си разваляме приятелството и такива глупости.Въпреки всичко аз съм яката хлътнал затова няма да се откажа.Съветите мн ме радват продължавайте в същия дух
ПП Не пожелавам на никой хлътване като моето-чувството е ужасно
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аз мисля че ако тя наистина не искаше да излиза просто щеше да си развали и приятелството с тебе,защото ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея.
Не се отказвай при мене беше същото положение и сега съм окей. :wink:
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Lonely ArchAngel написа:ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея
Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?

I will never understand women...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Преди да станеш любим/а на някой най-вече му/и бъди приятел/ка. :wink:
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Рансинг написа:
Lonely ArchAngel написа:ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея
Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?

Какво да ви кажа прави сте жените са много странно племе никога не можеш да ге разбереш напълно.Не съм се отчаял живота продължава.Просто съжалявам че хлътнах толкова здраво.
Темата ми стана много приятна.Трябва по често съфорумци да споделят всякакъв вид трепети :wink:
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
Edwin Odesseiron

Купи й Мерцедес и е твоя със сигурност :wink: :D
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

ROONEY написа:
Рансинг написа:

Какво да ви кажа прави сте жените са много странно племе никога не можеш да ге разбереш напълно.Не съм се отчаял живота продължава.Просто съжалявам че хлътнах толкова здраво.
Темата ми стана много приятна.Трябва по често съфорумци да споделят всякакъв вид трепети :wink:
Всъщност да хлътнеш не е лошото в случая. Това, че тя не отговаря на чувствата ти е прецаканото. Не се отказвай, пич. За всеки влак си има пътници :)
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Just Hope написа:
ROONEY написа:
Рансинг написа: Звучи смешно, но е вярно...и все пак, как така? "Нещо повече от приятелство" не съдържа ли в себе си и приятелството?

Всъщност да хлътнеш не е лошото в случая. Това, че тя не отговаря на чувствата ти е прецаканото. Не се отказвай, пич. За всеки влак си има пътници :)
Ха ха така си е но аз съм се насочил към точно този влак и ми си иска да го хвана. :lol: Lonely ArchAngel харесаха ми коментарите ти и виждам че и ти наскоро си преживял подобни моменти.А за любовта като цяло тя винаги в определен момент носи болка и горчивина.Затова не исках да хлътвам точно по това момиче но за съжаление не мога да контролирам чувствата си.Не че нещо но със сигурност тя е доста по атрактивна от мен и съжалявам че тъях големи надежди.
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Слушай надеждата, тя е много многоинтересно същество, което знае много неща :)
А от мен... бе какво да ти кажа. Ако искаш да рискуваш можеш да и покажеш тая тема по някакъв начин. Или ще си промени мнението или повече няма да ти проговори:)
Иначе за отмора можеш да чуеш Rome Wasn't Built In A Day на Morcheeba. Може пък и да ти даде житейски насоки ;)
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Edwin Odesseiron

Естествено че няма да мине
Ти тука къде видя свестен съвет?
Поезия? пффф
Кино? я да погледна календара... мда вече сме във второто хилядолетие

Ако все още не беше говорил с мадамата по случая можеше да направиш следното

Щом ти е приятелка можеше да и кажеш че си харесал някаква и да й поискаш съвет какво да правиш
След като ти даде да и го приложиш
В най-лошия случай ще те отреже и ще се посмеете

Разбира се вече едва ли ще мине тоя номер :D

Предлагам да забравиш и да си намериш някоя която НЕ ТИ е приятелка
По-лесно стават нещата
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Imoras написа:Предлагам да забравиш и да си намериш някоя която НЕ ТИ е приятелка
По-лесно стават нещата
Тук си много, много прав. Има си златно правило, което гласи: "Никога с приятели". След това нещата могат да се прецакат дотолкова, че веднъж да загубиш гадже и втори път - приятел. Предполагам, че повечето, които следят темата, ще се съгласят с това.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

И с непознат човек по какво ще се захласнеш? По чуството му за хумор, по знанията му, по чувствителността му, по добротата му? Истрел на сляпо...
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Edwin Odesseiron

по външния вид естествено
ако е с гаден характер я изритваш от леглото след първата вечер и по живо по здраво 8) :D
Публикувай отговор